chinah-photo-by-ursula-hesnner-marcussen

Chinah + supp. Slowes (UDSOLGT!)

Den danske R&B trio CHINAH, stormer i øjeblikket frem i ind- og udland. Nu følger de op på deres anmelderroste debut EP med en turné, der bringer dem til København, Odense og Aarhus.

2016 tegner til at blive et stort år for CHINAH, der med blot en enkelt EP i bagagen allerede har høstede massiv anerkendelse i både ind- og udland.

Koncerten vil blive overværet af forfatter Caspar Eric, der efterfølgende skriver om koncerten. Caspar Erics tekst udgives herefter på en t-shirt, som kan købes. Læs mere om projektet Litterære Ekstranumre.

CHINAH, bestående af Fine Glindvad (vokal), Simon Lauridsen (guitar) og Simon Andersson (keys), udgav debut EPen ’Once The Lights Are On’ i Februar. EPen modtog flotte 5/6 stjerner hos både Politiken, Gaffa og Soundvenue, hvor sidstnævnte bragte overskriften ’Perfekt pop: Chinah leverer tårnhøjt niveau på formfuldendt debut-ep’.

Med et pludseligt pust af international blog-hype oplevede bandet i sommeren 2015 på rekordtid 2 millioner streams af debutsinglen, ’Away From Me’. En bølge af ros fulgte fra anerkendte musikblogs som Pigeons & Planes, The Fader og Stereogum – hvilket blandt andet førte til et udsolgt headliner-show i London denne vinter. Desuden har dagsordensættende radioværter, Annie Mac og Hugh Stevens fra BBC Radio 1, rettet både ører og øjne mod det danske band, der også har fået airplay på Apple Music Beats 1.

Danmark har i den grad også fået øjnene op for trioen, der for alvor kom til udtryk ved rotation på P6 og P3, kommende shows på Spot, Musik i Lejet og Roskilde Festival samt en stuvende fyldt EP-releasefest på Nørrebro i Februar. Se stemningsfyldt video fra releasefesten her:

 

Supp. Slowes

Slowes blev dannet i 2015 og er en psykedelisk-pop duo med Jack Kilburn og Anders Hamann. Bandet debuterede med drømme-balladen "Søde" i februar 2016 at blev hurtigt samlet op af Indie Shuffle og rundede 10.000 afspilninger i den første uge. Opfølgende single "I Need You" blev udgivet i juli 2016 overgik alle forventninger efter premiere på Clash og blev hurtigt opsnappet af BBC Radio 1 Phil Taggart og BBC Radio 6's Nemone's Electric Ladyland. Deres debut album forventes udgivet i sommeren 2017.

Back