rising-bw

RISING + BÆST + SLÆGT

Rising

RISING's nye album “Oceans Into Their Graves” lyder unægteligt som RISING med dets anseelige tyngde og melodiske sensibilitet. Nye soniske elementer introduceres i form af de nye medlemmer og skiftet fra den oprindelige trio-form til den aktuelle udvidede femmands besætning. Den største forandring i RISINGs lyd findes i forsanger Morten Grønnegaard og hans melodiske, men stadig rå og kraftfulde tilgang, der giver bandet en bredere appel og et mere nuanceret udtryk. Det nye RISING er et band med en intakt knusende energi, men med større variation og dynamik.

Bæst

BÆST spiller old school dødsmetal med referencer til moderne stilarter og skandinaviske traditioner. Det danske metalmagasin Blastbeast.dk har skrevet følgende om BÆST: “ Der er
larmende skud af inspiration af den svenske storhed fra Entombed og Bloodbath, men der kan også anes nik i retning af amerikanske Death, Autopsy og Obituary. ”

Bæst har eksisteret siden oktober 2015. Med en debut til Royal Metal Fest 2016 i Århus, har de bevist sig selv som et stærkt upcoming old school dødsmetalband.

Slægt

Slægt startede som et solo-projekt af Oskar J. Frederiksen (lead vocals & guitars) in 2011. Det startede med rå og primitive black metal-aggressioner, men har siden udviklet sig til en hybrid, der inkluderer stærke træk af klassisk heavy metal og NWOBHM.

Back