nord_foto2

nord.

nord.

nord. er et nyt, smukt bud i genren indiepop/indierock. Med deres dynamik og helt fantastiske indlevelse og tilstedeværelse på scenen, er de på kort tid blevet et Must See Live Act rundt i det danske land.

nord. - som bl.a. spillede på sidste års SPOT Festival - har efter en masse koncerter i 2016 været i Apparat Studios med Asger Møller som producer, og resultatet kan høres på deres upcoming EP ”Faster Than Ever Before”.

EP'en tager dig med på en rejse ind i en tidslomme af the adolescent years, hvor melankoli præges af dagdrømmeri om fremtiden. Magien sker, når du lukker øjnene og bare lytter. Lader dig drage og forføre ind i nord.’s verden af romantik, skyer og fantasier om eventyr i et endnu ukendt landskab.

Man ved altid præcist hvor historien skal hen, for selvom nord. stikker i syd, øst og vest undervejs, så er budskabet klart og trækker os hele vejen igennem humørspektret – for så at lande os sikkert i den gode følelse af ekstase og eufori.

nord. kan nemmest beskrives som en kæmpe mur af lyd. En masse, konstrueret af melodiøse guitarer, tunge synths og lyse vokaler.

EP'en ”Faster Than Ever Before” er ude på Spotify den 14. april 2017.

Back