black_lips_foto

BLACK LIPS (US)

Support: Fright Eye og 0%

De amerikanske rock’n’roll & flower-punk pionerer Black Lips har arbejdet sig fra svedige kælder-shows i hjembyen Georgia, til store folkemængder på internationale musikfestivaler - og turneret heftigt verden over: Fra Indien til Jordan over Cypern, det meste af Europa, Egypten, Libanon, Kurdistan, De Forenede Arabiske Emirater, Sydamerika og listen bliver ved.

Sidste gang, Black Lips gæstede os, var i 2009 på Musikcaféen. Vi kan ikke andet end at glæde os til gensynet!

Black Lips udsender 5. maj deres første album i tre år: ’Satan’s graffiti or God’s art?’ på Vice Records. Albummet er produceret af Sean Lennon, og er bandets mest musikalsk udviklede til dato. Dog uden at vende ryggen til deres originale og hårdtslående bud på den grumsede og beskidte rock’n’roll de er kendt for.

Under optagelserne isolerede bandet sig fra omverdenen, hvilket har tilført albummet den fokuserede livlighed og ånd, der oprindeligt bragte dem sammen.

’Satan’s graffiti or God’s art?’ skal ifølge bandet selv være et sonisk fængslende dokument, der er lige så kreativt forvirrende, som det er skarpt udført. Et af de mest rå og ekspansive albums i bandets historie!

Giv Can't Hold On fra det kommende album et lyt!

Fright Eye

Aarhusianske Fright Eye spiller tung og hurtig garagepunk!

0%

Aarhusianske Fright Eye spiller tung og hurtig garagepunk!

Back