mira

MIRA + Hvalfugl

Release koncert og december-hygge

Søndag d. 3. december inviteres til releasekoncert med Mira Siegel.

Fra kl. 11.30-17 holder Radar åbent hus i forbindelse med det årlige julemarked på Godsbanen. Baren er åben, så kom ind og nyd en kop varm kaffe eller kakao eller en af vores mange gode øl.

Program for dagen:

11.30 Radar åbner

13.30 Fernisering - læs mere

14.30 Koncert med Hvalfugl

15.15 Koncert med Mira Siegel

17.00 Radar lukker

Musik fra en glemt verden

EP-release: ”Tales from Faraway Places”.

Forsanger, Mira Siegel, er i front for et band bestående af musikere, der hver især har deres rødder i forskellige genrer. Med Miras kompositioner trækker bandet sammen på inspiration fra folkemusik, pop, klassisk musik og verdensmusik, der forenes på Tales from Faraway Places, som er MIRAs debut-EP.

De fem sange på udgivelsen er fortællinger om erkendelse, lange ørkenvandringer, broderskab, hedenske traditioner og tyngende hjemve - bundet sammen af Miras karakteristiske stemme. Som idékvinden bag projektet er det Mira, der skaber både tekst og musik og sørger for at de mange forskellige inspirationskilder går op i en højere kunstnerisk enhed.

Mira Siegel er en ung dansk-amerikansk komponist og sanger. I øjeblikket studerer hun komposition ved Det Jyske Musikkonservatorium, hvor hun samlede kernen af bandet MIRA. Til januar drager hun til London for at studere komposition ved det anerkendte Trinity Laban Conservatoire of Music. Mira er uddannet rytmisk sanger og har som datter af både en komponist og forfatter haft stærke tilknytninger til sin kreative side hele livet.

Lineup:

Mira Siegel (vokal)

Jonathan Fjord Bredholt (klaver, harmonium)

Camilla Overgaard (guitar, mandolin, ukulele)

Christian Aagaard Trier (kontrabas, elbas)

Lars Asger Nørby (trommer)

Julian Hartwig-Hansen (violin)

Annette Trollegaard (kor)

Morten Bytofte (kor)

Martin Seaton (kor)

Hvalfugl - Skandinavisk folkemusik i nye rammer

Drøm dig væk i en salighedsrus, når Hvalfugl byder dig ind i deres smukke univers, hvor fortællinger fra Skandinaviens gamle musiktraditioner bliver forenet med lyden af den moderne ”nordiske tone”.

I krydsningen mellem det let flyvende og det store tunge finder vi folktrioen Hvalfugl. Et trio der igennem skønne melodier inspirerede fra både den danske og svenske folkemusik tradition har skabt deres helt eget unikke lydunivers. I dette univers kan solen skinne fra en skyfri sommerhimmel, eller regnen kan dryppe fra en mørkegrå novembersky. Hvalfugls originale kompositioner er både smukke og melankolske, og fremkalder fra første nummer en intim atmosfære i det rum hvori de spiller.

I 2016 var Hvalfugl nomineret til en DMA Folk Award i kategorien ”Årets Talent”.

Lineup:

Jeppe Lavsen (guitar)

Anders Juel Bomholt (kontrabas)

Jonathan Fjord Bredholt (piano, harmonium)

Back