radar_high

Radar_High

I kender rutinen: Maks stabilt lineup, dans og bajere. Inviter dine venner til en fed aften på Radar!

Entré: 10 Kr.

Line-up:
∆ 20.00: Dørene åbner
∆ 20.30: Elisa Lama ∆
∆ 21.30: Natlyst ∆
∆ 22.30 Northfield ∆
∆ 23.30 XPRS ∆

∆ Elisa Lama ∆
Den 19-årige Elisa Lama er en ung sangskriver, som skriver tekster om sit liv. Hun har i mange år skrevet sange, men er i løbet af de sidste par år nået frem til sin egen personlige lyd i pop-genren. Gennem enkelt akkompagnement, sætter Elisa i høj grad fokus på stemmen, som både er poppet og jazzet. Til Radar high er Elisa alene på scenen sammen med sit klaver.

∆ Natlyst ∆
Natlyst er musik med sjæl der trækker dig ind i et helt særegent univers. Bandet er 11-mand-stort og skaber et stort og varieret lydbillede. Musikken er en bredt orkestreret udfordring af genrebestemmelser, med det primære formål at røre og indfange lytteren i den helt særlige stemning.
Facebook: https://www.facebook.com/natlyst/


∆ Northfield ∆
Northfield var i sin oprindelse et soloprojekt startet af Simon Nordmark, men da den unge sangskriver følte, at sangene skulle bruge et mere farverigt lydbillede for at fyldestgøre live-oplevelsen blev det opstarten på den Silkeborgensiske kvartet.
Bandet består af 4 unge musikere som udspringer direkte fra den midtjyske muld og som med deres eksperimenterende lyd bringer en tæmmet ustyrlighed til scenen
Facebook: https://www.facebook.com/NorthfieldSimonnordmark/

∆ XPRS ∆
Yo! Vi er et ungt, aarhusiansk projekt, der trækker rødder fra soul og hiphop-genrerne - dog med en hel del nyt at byde på. Vi vil meget gerne have lov til at smadre dine ører til Radar_High.
Facebook: https://www.facebook.com/XPRS-236600280075730/

Back