sophia_10_bw-philiplethencom

SOPHIA

Robin Proper-Sheppard og Sophia er tilbage i Aarhus for første gang med fuldt band siden 2007. Det er med albummet As We Make Our Way (Unknown Harbour) fra 2016 i ryggen. Sophias sjette album og det første siden 2009’s There Are No Goodbyes.

Selvom mange fans har beskrevet As We Make Our Way (Unknown Harbours), som et af Sophias bedste albums i dets 20 år lange historie, er det, ifølge Robin Proper-Sheppard selv, ved koncerterne, at Sophia version 2.0, for alvor når det næste niveau.

Sophia balancerer fint det intime, det hudløse og det nedbarberede med det rå, brutale og nærmest post-rockede. Her et lille udsnit af anmelder-stjerner og citater Sophia fik for As We Make Our Way (Unknown Harbours):
****
Mojo

****
The Skinny

****
MusicOHM

“It also makes As We Make Our Way… a journey worth taking”
Q Magazine

“Softly demurring, stately, magnetic and of course mercurial… Perfect if you ask me”
The Sunday Experience


Vi glæder os til at byde Robin Proper-Sheppard og Sophia velkommen tilbage til Aarhus.

ROXY JULES

ROXY JULES bevæger sig i et univers, der er støvet, insisterende og beskidt, men samtidig også smukt, skrøbeligt og porøst. Sangene er bygget op omkring elektroniske beats, længselsfulde keys, enerverende støj og distortede guitarer, der smyger sig legende og kontrastfyldt omkring Julie Runa's vokal og tekster.

I oktober 2016 udgav ROXY JULES det tredje album slet og ret kaldet "ROXY JULES III", der ligesom de to første albums fik rigtig fine ord med på vejen både i Danmark og i udlandet. Herhjemme gav Gaffa albummet 5 stjerner og indstillede ROXY JULES til at kunne blive nomineret som Årets Kvindelige kunstner og Årets Rock Udgivelse ved Gaffa Prisen 2016. I anmeldelsen stod blandt andet:
"Der mangler acts som Roxy Jules på den danske musikscene: En fandenivoldsk kvinde, der ikke er bange for at sige grimme ting og være dyster – en slags dansk kærlighedsbarn af The Kills-forsanger Alison Mosshart og PJ Harvey. I love it."
Og GF Rock, der ligeledes gav ligeledes "ROXY JULES III" 5 stjerner, havde også ROXY JULES på deres liste over årets bedste danske plader. De skrev blandt andet:
"Roxy Jules III er ikke blot det perfekte soundtrack til de mørke vinter måneder, næ, den er med afstand det bedste danske album, jeg har lagt ører til i år."

Back