twa_presspic_fall2016

THE WHITE ALBUM

Den hjertevarme trio byder indenfor hos en række danske spillesteder, når de tager hul på foråret med en tour, hvor de præsenterer deres nyeste album.

The White Album, der altid formår at skabe en sjælefuld stemning til deres optrædener, vil spille lunefulde kendinge samt give publikum mulighed for at opleve nogle af deres nyeste ballader på stammen, der emmer af nordisk melankoli og dyb lyrik.

SUNDAYS

Magnus Jacobsen har gennem det sidste års tid figureret på Aarhus' mindre scener, som solist med sin akustiske guitar og karakteristiske, spinkle stemme.
Stemmen kan måske genkendes fra rockkvartetten, Dance With Dirt, men som Sundays er Magnus noget helt andet. Her er nerve, intensitet og nøgenhed de nøgleord som lader sig manifestere i den 28-årige sangskrivers univers.
I samarbejde med producer, Mads Björn, har Sundays skabt debut EP’en ”The Day Will Come”, hvis i alt 5 skæringer omhandler tematikker som forelskelse, brud og netop søndagens ambivalente position som bindeleddet mellem weekendens kaos af muligheder og hverdagens forudsigelighed - en dag hvor følelser og indtryk kan sidde løst, og hvor alt er muligt og umuligt.
Sundays har kun en mindre håndfuld koncerter på samvittigheden, heriblandt livedebuten på SPOT Festival 2016, og en efterfølgende udvælgelse til RAW Music #1, samt en finaleplads til Fatter Eskil Prisen 2016.

Back