yung-2017

YUNG + LESS WIN + MODEST

Vi slutter Radar's gen-åbnings weekend af, med to af de mest spændende navne på den århusianske musik-scene + københavner-baserede Less Win, som (forhåbentlig) gæster Radar, efter to aflyste shows i efteråret 2016.

YUNG er det seneste skud på stammen af indflydelsesrige aarhusianske punkband. Med en melodiske guitarbåret lyd og koncerter i ind- og udland samt masser af omtale på både danske og internationale medier, er firmands-orkestret, anført af den produktive DIY-musiker Mikkel Holm Silkjær (Urban Achievers, Happy Hookers For Jesus m.fl.), et af de navne, som for alvor har sat den aarhusianske undergrundsscene på Danmarkskortet – specielt med den anmelderroste LP ’A Youthfull dream’, som landede i toppen af flere af musikmediernes ”Best Of”-lister i 2016.

LESS WIN giver post-punken en indsprøjtning no wave - med nedbarberet guitarlyd, en distorted baslinje og hårdt, men præcist spillede trommer. Den københavner-baserede trio har både tråde til den lokale undergrundsscene, men med et international reach og har flere udgivelser bag sig. Senest LP’en ’Trust’ fra juli sidste år.

MODEST spiller live, som har de alting at miste. Den unge, skrøbelige aarhusianske firekløver, som finder stærk inspiration i bands som The Smith og The Cure, er netop blevet annonceret til årets Roskilde Festival, hvilket er kulminationen på et år, hvor bandet har oplevet hype på diverse danske medier og kunne annoncere udgivelsen af deres første 7” på det lokale pladesselskab Shorwood Records til april i år.

 

Back