the-shrines-press-2_photo-morten-rygaard-all-copyrights

Duo Night w. The Shrines, Black Dog Howl & Long Line Down

3x2 = A lot of Rock’n’Roll

Kom på Radar til energisk og intim Duo Night med tre fantastiske danske rockduoer i form af The Shrines, Black Dog Howl og Long Line Down. Forvent en eksplosiv aften, hvor du kommer helt tæt på musikken, når de tre bands spiller på gulvet midt i rummet - omgivet af publikum hele vejen rundt.

-----

Med forbilleder som The Kills og Royal Blood indtager rockduoen The Shrines gulvet alene akkompagneret af en MPC-2000xl; old school sampler/sequenceren, der har leveret beats til næsten alt hiphop siden 1990'erne.

Duoens medlemmer Rasmus Hamann og Anne Jensen skærer ind til benet af, hvordan de mener, rockmusik skal lyde. Og i The Shrines’ tilfælde består det udtryk af en rå og ærlig melodiøsitet, som ikke går på kompromis.

Black Dog Howl leverer soundtracket til dem, som bevæger sig igennem tilværelsen med slæbende skridt og et lumsk smil på læben. På en rusten bund af nedbarberede trommer og simpelt guitarspil, væver Signe Møller Rosendals sødmefulde og rå vokal sig sammen med Mazdak Khosravis rustne gravrøst i et spind af bluesfortællinger og mørkemandsberetninger. Med et solidt greb om whiskyflasken guider Black Dog Howl dig igennem afkrogene af et liv levet efter skumringen.

Long Line Down er en dynamisk duo, der bringer en original og forfriskende kombination af downhome blues og old school rock. Karakteriseret af Anders Holms fremtrædende trommer og vokal sat sammen med medrivende numre og Martin Christensens gritty guitar, er dette Blues’n’Rock-band en ægte ’in your face’-oplevelse.

Back