aksglaede

AKSGLÆDE

Aksglæde udgav sin selvbetitlede debut-ep ”Aksglæde” i 2016, hvor numrene ”Lille Taarbæktøs” og ”Fantomfølelser” fik stor opmærksomhed blandt publikum og pressen – især sidstnævnte nummer, der blev et af de mest spillede på P6 BEAT det år.

I september 2017 udgav Aksglæde sin anmelderroste EP ”Fortrudte Fortielser”, der især fik opmærksomhed for sommerhittet ”Næste Sommer”.

Bag aliaset Aksglæde gemmer sig Jacob Aksglæde, der i løbet af de sidste to år, har cementeret sit høje niveau som sangskriver med sange og tekster, der har sat ham på landkortet over dansksproget kvalitetspop. Også til sine koncerter skiller Aksglæde sig ud blandt mængden af dansksprogede artister med sine energiske koncerter, der emmer af nærvær og charme.

COUSIN

Cousin er en 4-mands popgruppe. Målet er, at gøre boksen man kalder popmusik en lille smule større. Efter to års arbejde er projektet nu endelig søsat.
Projektets debut, 'These Walls', blev kaldt "imponerende" af musikmagasinet SOUND OF AARHUS, og den opfølgende single 'Me & Sane' blev beskrevet som en "brilliant pop-single" af Bands of Tomorrow. 

LYT

 

PONTI

Med sine dansksprogede tekster og farverige melodier imponerede Ponti Karrierekanonen så meget, at han kom helt til finalen i 2017. Ponti har bevist sit værd som en stærk sangskriver inden for den danske sangskrivertradition med sine særegne mørke tekster. Med et stærkt liveband i ryggen har Ponti ligeledes leveret nogle imponerende koncerter på Spot Festival, Smukfest og som support for Sonja Hald.

LYT

Back