MOONLOVESHONEY Band 2018 - 1.jpg

MOON LOVES HONEY

MOON LOVES HONEY

Drømmerockbandet Moon Loves Honey inviterer til releasekoncert for debutalbummet ’You Drift Away From Me’. Koncerten på Radar bliver en fejring og en start på noget nyt. Kom med til en meget speciel aften og vær med til at fejre den hidtil største begivenhed i bandets unge liv!

Albummet er en rejse igennem tvivl, ensomhed og håb, og det har - pga. emotionelle rutsjebaneture og en nærmest vanvittig detaljeorientering - været undervejs i to år. Første single ’Lonely Day’ viser, hvordan det nye materiale flyver i en mere punchy og catchy retning, via tilføjelsen af elektroniske elementer og synths. Dog er den drømmende vibe, som blev udforsket på debut-EP’en ’Apart’ fra 2016, stadig i behold i mødet mellem det blide og søde og det hårdtslående og desperate. Sangen og dens medfølgende animationsvideo, lavet af den fransk-amerikanske animator Neil Ingle, hvor en dreng farer vild i et akvarium på jagt efter en havfrue, er blevet modtaget med stor begejstring verden over. Se videoen herunder.

Aarhusianske Moon Loves Honey spiller æterisk og poppet musik, altid med melodien i fokus. Med EP’en ’Apart’ markerede bandet sig i 2016 på den internationale dreampop og alt. rock scene, med omtale fra medier hele verden over. I 2017 blev nummeret ’Before I Crash’ udvalgt af DR’s KarriereKanonen til at være Ugens Kanon på P3 og P6 BEAT, samtidigt med at sangen og bandet var i medier i bl.a New York, London, Paris og Barcelona.

BEAR WITH ME

Moon Loves Honey har inviteret Bear With Me med denne aften. Bear With Me handler om forundring, forandring, om at søge svar og ikke at tage ting for givet. Drevet frem af svævende synths, luftige vokaler og drivende beats slår vi os til tåls med vores følsomhed og beder folk om at bære over med os. For er det ikke det vi gør hver eneste dag. Bærer over med vores omverden og hinanden trods vores forskelligheder og uenigheder for at finde fælles accept. Kun ved at være bevidst om vores egen skrøbelighed og ved at lade den stå til skue kan vi favne andres og bære over med dem.

Back