Rumpistol_01_2017_Photo_Martin_Bubandt_2000px.jpg

Rumpistol + Radar Music_Lab Orchestra

Rumpistol

For den danske elektroniske komponist Rumpistol (aka Jens B. Christiansen) er drivkraften I hans virke en søgen efter skønhed og en nysgerrighed efter at skabe nye lyde.

Disse soniske og æstetiske kendetegn, som har fulgt ham siden debuten “Rumpistol” i 2003, har bragt ham til mange forskellige områder af det elektroniske landskab, bl.a. i samarbejde med vokalister som Tobias Buch, Ane Trolle og MØ.

Med tiden har især Rumpistol's debut opnået status af moderne klassiker, rost af mange fra BBC's John Peel til den engelske super-producer Tipper for albummets melodiske og eksperimenterende karakter.

Inden 15 års jubilæet for udgivelsen der skabte de første ringe i vandet omkring Rumpistol og var med til at gøre electronica-genren mere tilgængelig for et bredere publikum, virker det derfor passende at vende tilbage til udgangspunktet.

Det er 3 år siden at Rumpistol sidst udgav et reelt album (“Away” fra 2014) som modtog stor ros I ind- og udland, (bl.a fra den franske DJ legende Laurent Garnier) og som Informations Ralf Christensen beskrev som “et fint drømmende værk” og “en anfægtet diskussion om menneskets plads i maskinparken, hvor vi alle bor”.

I 2017 udgav og uropførte Rumpistol Ep’en “Drops” på Burning Man i USA inviteret af Dave Tipper til at optræde side om side med legender som LTJ Bukem, Cut Chemist og Tipper selv.

 

Radar Music_Lab Orchestra

Oplev nye unge talenter der i løbet af en uge, under kyndig vejledning af Bjørn Svin, har komponeret og produceret ny musik.

Læs mere om Radar Music_Lab her

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond

Back