vessel-munck-foto

Vessel + Marie-Louise Munck

Der er ny musik fra Vessel og Marie-Louise Munck!

DME udsendte Vessels album “Nyt Alfabet” d. 3/11-17, og udsender Marie-Louise Muncks nye album “Moon Dogs” d. 9/3-18. På Radar d. 7. april hyldes de to nye albums med en helt særlig dobbeltkoncert.

Anders Mathiasen er under sit alias Vessel klar til at vise nye sider af sit guitarbårede, klangfulde folkunivers. Vessels fjerde album Nyt Alfabet er indspillet på fire septemberdage i et kolonihavehus sammen med guitarist Rolf Hansen, hvor de to guitarister har skabt et varmt og nærværende album. LIVE fortsætter det legende og subtile samspil mellem Mathiasens karakteristisk nedstemte spanske guitar og Rolf Hansens lige så karakteristiske 50 er Gibson, og hvori Mathiasens stemme stilfærdigt duver med sine denne gang danske tekster. Det er første gang at Anders Mathiasen, der tidligere dannede par med Jacob Bellens i Murder, udgiver sange på dansk.

Marie-Louise Munck fortsætter det skønhedssøgende fra sin debut The Birds Fly Up på sit andet album Moon Dogs, hvor en mere uundgrundelig tone slåes an. “Min intention har været, at behandle de mest dramatiske fortællinger, på en så afdæmpet måde som muligt” fortæller Marie-Louise Munck der LIVE sidder ved klaveret, og med lige dele styrke og sårbarhed, synger sine sange. Hendes optræden er bygget op omkring et lavmælt og intenst udtryk, hvor søster Camilla Munck bidrager med sin udtryksfulde stemme og en Korg, som veksler fra det glasklare til det distortede, og hvor guitarist Stephan Sieben fuldender lydbilledet med et nærvær og dynamisk spil der favner både det abstrakte og det melodiske, det tyste og det ekspressive.

VESSEL FACEBOOK: https://da-dk.facebook.com/vesseldk/

MARIE-LOUISE MUNCK FACEBOOK: https://www.facebook.com/mmunck

Back