Møl-foto.jpg

Møl + Cabal

Møl

Aarhusianske MØL har haft lidt af et gennembrudsår i 2018. Med den længe ventede debut lp ’JORD’ på hylderne og diverse streamingsites, kombineret med heftig turné- og festivalaktivitet, har bandet opnået masser af international og national anerkendelse.

Deres kombination af hidsig vokal og aggressiv black metal, med den drømmende atmosfære fra shoegaze-genren har skabt overskrifter hos flere internationale medier, bl.a. The Independent, Kerrang! og Metal Hammer UK, der har placeret dem på samme hylde som bands som Deafheaven og Alcest. Bandet er ligeledes blevet anbefalet af større metalmusikere verden over, bl.a. forsangeren fra henholdsvis Trivium og Parkway Drive.

1. december vender de tilbage til Aarhus, hvor de er klar til at runde det succesfulde år af på Radar.

CABAL

CABAL er et københavnerbaseret band, der spiller på de mørke og tunge toner. I musikken såvel som i deres visuelle udtryk, stræber bandet efter at skabe en visceral og dommedags-tynget atmosfære. Gruppen udgøres af nuværende og tidligere medlemmer af den danske undergrunds metal- og hardcore acts, og blev dannet i efteråret 2014 på initiativ af guitarist og producer Chris Kreutzfeldt.

Deres debut LP 'Mark of Rot' landede tidligere på året, og fulgte op den succesfulde EP 'Purge' fra 2016. Med 'Mark of Rot' har CABAL udvidet deres lyd med flere skift i tempoet og iørefaldende melodier - samtidig med, at de har forholdt sig tro mod de elementer, som gav dem successen efter 'Plurge': bone-crushing heaviness og en evig følelse af uro!

Back