federal-unicorn

Federal Unicorn - The Forever Begin Show

Tidsplan for aftenen:
20.00 - Døre
21.00 - ALCABEAN
21.45 - Mødest (DJ)
23.00 - Federal Unicorn w/ Ravi Kumar

Dyk ned i hvad bagmændene selv beskriver som det mest ambitiøse show, denne by har set fra en uafhængig kunstner. Fra Aarhus' farverige hjørner samles en gruppe musikere og kunstnere, som vil skabe en samlet oplevelse af musik og visuelle indtryk - eksklusivt til deres hjemby Aarhus.

Bag aftenen står rock'n'roll trioen Federal Unicorn, somme denne aften vil bringe et unikt live show udviklet i samarbejde med visuelle - og performance kunstnere, gæstemusikere og meget mere.

Hele aftenen vil udelukkende indeholde sange fra Federal Unicorns kommende nye release ''Sugar Savage'' EP.

''Though we live in a world that dreams of ending
that always seems about to give in
something that will not acknowledge conclusion
insists that we forever begin'' - Brendan Kennelly

Federal Unicorn

Extravagant og insisterende - med en sofistikeret punks attitude - når bandet ud til deres publikum med budskaber om individualisme og kærlighed, nedsænket i substans-udledte lyde og en personlighed, der er splittet mellem disciplin og overdådighed.

Ravi Kumar

Hiphop-duoen Ravi Kumar lyder som et forvrænget beattape, fundet på bunden af ​​en affaldscontainer bag en udbrændt sprutbutik i forstæderne til São Paulo.
Referencer til brasiliansk og afrikansk verdensmusik, med en sarkastisk tone og med kraftige industrielle baselines og gritty beats, giver denne duo undergrunds hiphop et eksotisk touch.

Alcabean

Alcabean kombinerer elementer af 90's alternativ, indie-rock lavet populært af Silversun Pickups, Hum og The Smashing Pumpkins med en moderne lyd produceret som Drenge og Wolf Alice, Alcabean strækker sig lineært mellem melankoli og eufori.

Back

HEY, vi glæder os til at se dig!

Billetinfo

Der er unummererede ståpladser til alle Radars koncerter med mindre andet er oplyst.

Alt billetkøb varetages af vores billetpartner YourTicket. Eventuelle udfordringer i forbindelse med billetkøb bedes rettes til dem.

Onlinesalg af billetter slutter når dørene åbner. Såfremt der ikke er udsolgt, kan billetter købes i døren på koncertaftenen.