Barselona-nyt2.jpg

Barselona + support: Dusin

BARSELONA

Barselona er historien om et ungt DIY-pop band, der, med tre uofficielle mixtapes på Soundcloud sidste år, blev udnævnt som Breakin’ Sound 2017 i Soundvenue, Ugens Kanon ved KarriereKanonen og ikke mindst fik en plads på Roskilde-plakaten. Alt sammen blot ét år efter at de startede med at lave musik. 

På gennembruds-singlen ’Pige og Dreng’ giver duoen et velkendt indblik i de forvirrende ungdomsår. Emner som identitetsdannelse og pres fra samfundet udtrykkes gennem fortællingen om en ung og forvildet kærlighed så altoverskyggende, at både medierne og den almene offentligheds opbakning kan være fuldstændig ligegyldig, så længe ”hun ikke kunne li’ den” (musikken).

Frem for alt er Barselona lyden og følelsen af brandvarm "barca-pop", der med malende og hudløst ærlige tekster om fin såvel som forfejlet kærlighed giver et indblik i nutidens ungdom, som kun en ør, damefikseret teenagehjerne kan føle den.

DUSIN

Dusin er en ny dansk duo bestående af Mads Vadsager og Jesper Nohrstedt, der mødte hinanden i 2015 under Bandakademiets Music Maker Camp, hvor de blev sat tilfældigt sammen i en co- writing session.

Aktuelt er de to musikere gået sammen og har skabt et musikalsk univers, der bedst kan beskrives som tilbagelænet elektronisk popmusik. De jordnære og dansksprogede tekster suppleres af tekniske akkordprogressioner og velproducerede groovy beats i en elegant balancering mellem det kompromisløse og det let tilgængelige. Alt sammen leveret af dansable vibes og ungdommelighed.

Back