01_burnt-2018_6_9390

Burnt Friedman (DE) + dgoHn (UK) + Dj's

J.S + Radar præsenterer : Burnt Friedman (DE)

Burnt Friedman er en af Tysklands ledende elektroniske musikere med en karriere, som strækker sig helt tilbage til 1980erne.

At Burnt Friedman har formået at holde sig aktuel i 40 år skyldes ikke mindst hans evne til at trække på en overflod af forskellige musikhistoriske genrer, rytmer og kompositioner, og lave noget noget, der konstant lyder helt unikt. Så at sætte et mærkat på Burnt Friedmans lyd er nærmest umuligt.

I 2000 startede han sit eget pladesselskab ’Nonplace’, hvor han hovedsageligt udgiver sit eget materiale og sine mange samarbejder. Samarbejdspartnerne tæller blandt andet Jaki Liebezeit (legendarisk trommeslager i krautrock pionerende Can, som desværre gik bort i 2017), i samarbejde med AtomTM som duoen Flanger og sanger/poeten Daniel Dodd-Ellis.

dgoHn (UK)

Britiske John Cunnon aka dgoHn er en af mestrene af drumfunk-genren. En drum and bass undergenre, som siden begyndelsen har haft markante foregangsmænd i form af Paradox og Fanu.

dgoHn har gennem hele karrieren været en teknisk orientereret kunstner, som også har bevæget sig ind i jungle-genren.

Med et årti i gamet, har han en række succesfulde udgivelse bag sig. Udover flere udsolgte 12’er udgivelser via Love Love Records, udgav han sammen med Macc i 2010 LP’en ’This Shit Saiink’ på Rephlex – hvor de efter sigende blev hentet ind af co-founder Aphex Twin. Sammen med Jodey Kendrick, som han var labelkollega med på Rephlex, udgav han sidste år under navnet Kunst det meget anerkendte selvbetitlede album. Selv har han nyt materiale klar 29. januar.

dj: Lokal Experimental djs (Oliver fra Badun og Simon fra Ap)

Back