ARDIT_PRESSE_1.jpg

Artigeardit

Artigeardit klar med debut

Artigeardit er både lyrisk, poetisk og en af de mest spændende stemmer på den danske hiphop scene lige nu. Han er aktuel med debutalbummet ’VILDEDAGE’, der udkom d. 30/5. Albummet, der tager lytteren med ind i ungdommens festunivers anno 2018, er en længeventet opfølger til debut-EP’en ’Fristelse Fordærver’ fra 2016.

Ardit inviterer dig med til optakten, til at tage til fest, han tager dig med til festen, med i det offentlige transport, med til morgenfesten og frem for alt; med ind i et ungt og forvirret sind, der ofte ender med at træffe kortsigtede beslutninger.

Nu er Artigeardit klar med sine første headline-koncerter, når han rammer Aarhus og København først på efteråret.

2 x SUPPORT

C.C. Klassik

C.C. KLASSIK er en lokal Aarhus-rapper der skelner livet som østjyde over nakkenikkende hip-hop beats. Med sig på scenen har han som altid sin trofaste lofi-kompagnon, KONSOL, som præger hip-hop suppen med hans karakteristiske SP-støv og jyde-soul.

YNGVE
En duo bestående af Yngve Amtrup og Thor Kvisgaard fra henholdsvis Aarhus N og Ry. De to venner har lavet musik sammen gennem længere tid, og de har med tiden fundet deres egen lyd. Det er flabet house-rap, og der er garanteret fest på dansegulvet.

Back