Horned_Almighty.jpg

Horned Almighty + Genfærd + Wulfaz

Horned Almighty:

I anledning af det nye album ”To Fathom the Masters Grand Design”, som indspilles sommer 2019, er det atter på tide at cementere bandets ry og rygte som et intenst og massivt liveband! Siden den uhellige undfangelse, er det blevet til 5 studie albums, diverse split udgivelser, samt en live udgivelse. Med det sjette album kan Horned Almighty fejre 17 år med død, elendighed og dommedagshymner! Det nye album byder på det mest varierede materiale i bandets historie, dog uden at fornægte dets karakteristiske lyd og formel. Et konceptalbum om evidensen af ondskab, baseret på historiske fakta. Fra den menneskelige psyke til naturens kræfter, som er ubarmhjertig, uden anger og medfølelse.

Horned Almighty har bevist at de ikke er noget søndagskor på en scene og har spillet adskillige koncerter og på flere festivaller herhjemme, såsom Metal Royale, Metal Magic og Copenhell, United Metal Maniacs i Tyskland og været på europatour med Glorior Belli i 2011. Musikken er bevidst skrevet for at ødelægge alle grænser på en scene, knuse alle doktriner og regler med deres "Don't give a shit" udgave af black metallens ækle kunst og som et bevis på alt hvad der er ekstremt!

https://www.youtube.com/watch?v=FMUw3TewKbg

https://hornedalmighty.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/hornedalmighty

Med sig medbringer de to af de pt mest spændende navne i samme sorte genre, nemlig:

Genfærd:

Dannet i 2014 med formålet at skabe deres egen unikke bud på black metal, karakteriseret ved en intens atmosfære og et melankolsk lyrikunivers. Efter udgivelsen af det selvtitlede debutalbum i 2015, har Genfærd markeret sig som et af de mest intense nye navne på den danske black metal scene og udgiver ligeledes nyt album i 2019! På kort tid har Genfærd høstet meget liveerfaring og deltog bla. I WOA Metal Battle i 2018.

https://www.youtube.com/watch?v=w0v-DhU5sTc

https://genfaerd.bandcamp.com/album/genf-rd

https://da-dk.facebook.com/GenfaerdBM/

Wulfaz:

Wulfaz er en splinterny black metal-duo med rødder i den jyske metalscene. Med melodiske akkordprogressioner flittigt tremolo-picked på guitaren og den både rå og svævende vokal fra trommeslager og sanger, giver det indtrykket, at Wulfaz består af mere end summen af bandets dele. På scenen bliver publikum draget med ind i den specielle konstellation, som Wulfaz formår at manifestere. Dette sker først og gennem et kompromisløst og fængende liveshow! Bandet spiller deres materiale med stolthed og stort engagement og henvender sig direkte til de fremmødte med en kærkommen og til tider ironisk distance til hele universet. Bandet udgav tidligere på året debut EPen ’Eriks kumbl’ og har allerede haft et særdeles travlt koncertår!

https://www.youtube.com/watch?v=iuWqGow0yOg

https://wulfaz.bandcamp.com/releases

https://www.facebook.com/wulfazdk/

 

Back