Modest.jpg

Modest

Aarhusianske Modest laver melodiøs rockmusik med referencer til blandt andet The Smiths i bedste forstand; nogle gange nærmest euforisk i sit udtryk, andre gange nærmere direkte dystopisk og mere post-punket. Bandet havde deres debut i 2015 med deres kasettebånd (S/T), og i 2017 udgav de A-B side singles ”Pretty Sure it’s Honest I” og ”Pretty Sure it’s Honest II”, der opnåede stor anerkendelse blandt kritikere i de danske medier, og skabte en voksende opmærksomhed omkring bandet. Samme år spillede Modest på Rising scenen på Roskilde Festival.

I januar 2019 udgav Modest deres anden EP, ”For The Better”. Denne udgivelse er den hidtil mest gennemførte bandet har præsteret, og den giver et godt indtryk af, hvordan bandet lyder i 2019.

Siden ”For The Better”-udgivelsen har Modest været i gang med at skrive nye sange, og denne aften vil de blandt andet præsentere et udpluk af disse nye sange.

Bandet består af:
Julius Lykke (vokal/bas)
Stinus Kruse (trommer)
Jacob Tierrild (guitar)
Jakob Ahlers (guitar)

Support: Loose Ends

Loose Ends har skrevet sange siden starten af 2017, men i 2019 blev lyden og udtrykket cementeret på et debutdemobånd. Musikken er funderet i støjrock og punk, og omfavner melankoli og vildskab på en gang. Med et simpelt rock set-up af guitar, bas, trommer og vokal formår Loose Ends at skabe iørefaldende melodier med massive støjsektioner som bagtæppe.

Der er referencer til store inspirationskilder fra 80’ernes post-punk, indie og støjrock, men lyden er helt sin egen, og live er Loose Ends intense og energiske som få andre.

Back