Ida-Wenøe-press-photo-by-Zarko-Ivetic.jpg
Fotograf: Zarko Ivetic

Ida Wenøe

Ida Wenøe er en moderne troubadour, en sangenes fortæller. Med en indlevelse i hver en tone og hvert et ord bringer hun sine sange til live og indfanger lytteren kompromisløst og ærligt. Idas sarte guitarspil og særegne vokal fremmaner et univers, hvor både mørket og lyset lukkes ind, og hvor sjælen får frit talerum.

Med sit andet soloalbum ”The Things We Don´t Know Yet” har den danske folk noir kunstner  skabt en samling sange, som fra et dybt personligt udgangspunkt udforsker kærlighedens væsen. Det er en modnet sangskriver, der har skrevet disse ni nye sange. ”This little town girl from Scandinavia”, som hun synger i ”Circus Season”, har oplevet lidt af hvert på landevejen i de fire år der er gået siden debutalbummet ”Time Of Ghosts” udkom og blev fulgt op med hundredevis af koncerter over hele Europa og i Nordamerika.

De nye sange er båret af en lyrisk inspiration, der tåler sammenligning med legender som Leonard Cohen, Joni Mitchell og Nick Drake, og samtidig er melodierne enkle og stærke, og stemmen har en indre troværdighed, som man bliver ramt af med det samme.

FOTO: ZARKO IVETIC

Support: Kom Vi Løber

KOM VI LØBER inviterer på opdagelsesrejse i et univers af brudflader, hvor Lone Slot Nielsens nærværende vokal, legende tekster og skæve guitartemaer giver elektronisk indierock et frisk skud fra hoften.

Debutalbummet ’Sct. Hans’ forener et blik på det, der var i går, med en årvågen iagttagen af det, som er lige nu. Derude i verden, hos de andre, men også lige nu hér mellem dig og mig.

Back