Ravi Kuma pressebillede 2020 bred .jpg

Ravi Kuma + JEREMYTROY

Koncerten med Ravi Kuma afholdes på Grim Scenen i Brabrand som en del af "De Grimmeste Aftner".


* Koncerten afvikles som siddekoncert, så vi opfordrer til at medbringe tæpper. Der vil være mulighed for at købe både drikkevarer og mad på pladsen. Læs mere om "De Grimmeste Aftner".

* Ønsker man at få refunderet sin billet så skal man sende en mail til kontakt(a)radarlive.dk. Pga. sommerferie vil refunderingen dog først blive foretaget i uge 33.

TIDSPLAN:
Døre kl. 17.00
JEREMYTROY kl. 18.30
Ravi Kuma kl. 20.00

Ravi Kuma er klar til de fire største byer, når de i foråret rammer Aalborg, Odense, Aarhus og København. Glæd dig til en energifyldt oplevelse på hjemmebanen Radar i Aarhus, hvor Ravi Kuma garanterer en overbevisende liveoplevelse med Sharon Kumaraswamy i front og Aske Knudsen på produktion. Rapduoen kombinerer de rowdy og helt tunge beats med en utrolig charme og nærvær med deres publikum. Det er anmelderne enige om.

Soundvenue kvitterede med 5 stjerner for deres koncert på Roskilde Festival 2019 og skrev følgende:

”…søndag eftermiddag viste producer Aske Knudsen og rapper Sharon Kumaraswamy, at man sagtens kan blæse taget af en åben himmel… da Sharon under ’Staring at My Dick’ gik ned blandet det siddende publikum, hvor hun sprang sit konfettirør og fremviste Ravi Kumas fabelagtige evne til både at opbygge og udløse energi på den helt rigtige måde” Soundvenue.

Til SPOT Festival 2019 leverede de en intens og energifyldt koncert, som Gaffa beskriver således i deres 6-stjernet anmeldelse af koncerten:

”Ravi Kuma er ganske enkelt kommet for at blive. De tilbyder en fest, som ikke fås andre steder end hos dem, og de fremfører deres musik som et kærligt knytnæveslag lige i ansigtet.” Gaffa.

Senest kvitterede Bands of Tomorrow med 4,5 ud af 5 stjerner for deres udsolgte koncert på Ideal Bar i København:

”…jeg blev virkelig ramt af, hvor de skiller sig ud fra resten af den danske musikscene... De har ydmyghed, charme, og en genkendelig lyd. Og med de vigtige tekster bliver attituden alvorlig... Deres liveoptræden er af en anden kaliber, og de udfylder et tomrum på den danske scene – det kan simpelthen ikke blive for rowdy.” Bands of Tomorrow.

Ravi Kuma har også opnået airplay på P3, hvor publikum stemte dem direkte ind på en andenplads i Pelle Peters radioprogram P3 Listen, med sangen ’Take Off My Scarf’, fra debutalbummet ’Sub’. Netop ’Sub’ er en blanding af producer Aske Knudsens hårdpumpende elektroniske beats og rapperen Sharon Kumaraswamys energiske og protesterende tekster, hvor gruppen tager aktuelle og tabuiserede emner op ud fra et menneskeligt, personligt og samfundsmæssigt perspektiv.

Med fest og protest skaber de endnu engang et show, du sent vil glemme.

JEREMYTROY

20-year old JEREMYTROY has been on the map in the Danish underground for some years now, with his overwhelming & energetic live performances. He has already proven his worth on the Danish scenes, latest at Loppen where he supported American KOTA The Friend for a fully packed venue. All his music is self-produced, and explores the experimental depths in Hip Hop music, blending it with atmospheric & complex electronic sub-genres. The combination of these elements creates his very own & unique style.

Back