Hamferd-band-photo-1_LOW.jpg

Hamferð (FO) *UDSOLGT*

Koncerten er udsolgt!

Færøsk historie og folkesagn blandet med storladen atmosfære, er vartegnet for det færøske doom metal band Hamferð.
Siden deres seneste kritikerroste album 'Támsins likam' udkom via legendariske Metal Blade Records i 2018, har bandet turneret i størstedelen af Europa og spillet på store festivaler såsom Wacken Open Air og Summer Breeze.

Hamferð kombinerer et tungt og varieret lydbillede med det implicit melankolske i den færøske folkesjæl. Samtidig frembringer de deres eget lyriske univers, der skaber interesse hos en bred skare af lyttere. Gruppens koncept understreges yderligere af deres inderlige, storslåede og dynamiske optrædener hvor musik, lyrik og omgivelser skaber en meningsfuld helhed.

Den færøske sekstet har brugt en del af 2020 på, at arbejde med materiale til deres næste plade og har af samme grund kun begivet sig ud i en håndfuld nøje udvalgte live-optrædener med koncentreret intensitet. De skandinaviske koncerter i December bliver tre af disse!

Support: Sneglefeber

Sneglefeber sender lytteren ud på en tonstung krybetur hen ad en stenet vej med maven som primært transportmiddel. Bandet blander langsomme slimede riffs med harske desperate skrig til en stærkt vanedannende doom-drink.

Da den unge Holgeroth bevidst slæber en snegleparasit med sig hjem efter en dukkert i Malawisøen, slår alle det hen som teenager-sløvsind. Som årene går, vokser parasitten sig stærk og får total kontrol. Med ambitionen om at sprede sit hæslige budskab om Menneskehad og fordærv, samler den sine disciple: Petyr, Gabbath & Hendreth. Nu begynder den ækle prædiken til resten af verdenen. Sneglefeber er født!

Stemmeskruerne er drejet helt baglæns, tempoet sat gevaldigt ned og forstærkerne skruet op på max hos den århusianske kvartet Sneglefeber. Bandet tuner ind på nerven af den blytunge blues-baserede rock, hvor bassen er stemt ned og drøje guitarriffs regerer. 

Med inspiration fra grupper som Neurosis og Sleep er Sneglefeber ikke bange for at bevæge sig rundt i de mere psykedeliske og jammede afkroge af doom og sludge-genren. De blander uforfærdet, de vilde lyriske udtryk man kender fra mere traditionel heavy metal, med udkokset og melodisk dronende passager.

Arrangementet er støttet af PULS - Nordisk Kulturfond.

Vi følger de gældende retningslinjer for afholdelse af koncerter under Covid-19 restriktionerne, hvilket betyder, at denne koncert på nuværende tidspunkt er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Ændre restriktionerne sig i mellemtiden, vil disse blive justeret. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Retningslinjerne kan læses her og vil løbende blive opdateret.

Back