pix_.jpg

OoS#5: Viral Spiral + CR Hougaard + Hyper Amplified

Gratis adgang til koncerten for AUT-medlemmer, kræver tilmelding. Medlemmer skal kontakte AUT.

Viral Spiral

Gruppen Viral Spiral arbejde ud fra devisen om, at alting på én gang går i ring, lige ud, hopper rundt, transcenderer dimensioner og tid. Interessen for et emne spreder sig hurtigt til alle grenene af ens liv og tankemønster, som vira kan spreder sig i kroppen. Før end man ved af det, står man for enden af spiralen. Man kan ikke komme længere i den retning og må vende tilbage til normalen, dog som et ændret menneske. Viral Spiral tager et emne af gangen og lader det blive kilden for al materialet i deres værker, der tilsammen bliver en audiovisuel oplevelse.

Gruppen er bygget op som en stor familie, hvor kernen er livebandet, mens andre har en løsere tilknytning og er med til at skabe universet, hvori oplevelserne udspiller sig.

Hypnagogia er Viral Spirals første omdrejningspunkt. Ordet dækker over, det transitive stadie man befinder sig i mellem den vågne og sovende tilstand. I dette stadie kan man opleve hallucinationer, klarsyn, faldende fornemmelse og sammenblanding af drømmeverden og virkelighed. Disse mentale og sanselige oplevelser bliver udforsket gennem musik, tekst og
video.

Vi glæder os til at invitere jer til Spiralens midte!

Viral Spiral er:
Nikolaj Bugge
Jonas Bak Andreasen
Frederik Sakham
Lil Lacy
Anders Ørbæk

CR HOUGAARD

CR Hougaard har en baggrund i metalmusikken helt tilbage til 90’erne, men har siden 2009 haft fokus på at producere elektronisk musik igennem flere projekter som spænder over ambient/drone over til eksperimenter med techno og IDM. I øjeblikket arbejde han på at færdiggøre udgivelsen “Pareidolia” som bl.a. baserer sig fra optagelser fra Radar i september 2018.

Han har i 2020 desuden medvirket på tre udgivelser hvor alle tre bidrag bevæger sig inden for ambientmusikken.

Hyper Amplified

Komponister fra ind- og udland har sendt værker ind til dette call, der sætter fokus på forstærkning som kunstnerisk udtryk. Til koncerten er der udvalgt følgende to værker:

Regenklang - Michael Hope
can show anxiety in many different ways. - Dyla Richards/Joss Smith

Medvirkende:
Anja Nedremo - Saxofon
Jakob Bangsø - Guitar

 

OCEAN OF SOUND
...er en koncertrække arrangeret af spillestedet Radar og koncertforeningen Aarhus Unge Tonekunstnere - AUT, hvor der præsenteres musik, man kan svømme i, flyde ovenpå og dykke ned i. De to arrangører ønsker at give lytteren mulighed for at give sig hen og lade sig forføre til en tilstand, hvor lyd bliver et grundelement, som vandet i oceanerne. Uden genrebegrænsninger og æstetiske fordomme inviteres der indenfor til en oplevelse af musikalsk magisk realisme, hvor den normale virkelighedsopfattelse udfordres.

Koncerten er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Læs RETNINGSLINJERNE før besøget.

Back