DSCF2283_Dennis-Morton_Dennis-Morton_web.png
Fotograf: Dennis Morton

The Entrepreneurs

Koncerten er erstatning for de flyttede koncerter 11. december 2020 og 6. marts 2021. Billetter til disse koncerter vil være gyldige til koncerten 21. oktober. Berørte billetkøbere har fået besked om flytning og refundering via mail fra Yourticket.

Støjrock-trioen The Entrepreneurs vendte i februar 2021 tilbage med et veloplagt, eksperimenterende og decideret vanedannende nyt udspil. ’Wrestler’ er bandets andet album, men ifølge bandet ikke ’den svære 2’er’. The Entrepreneurs’ indgangsvinkel til sangskrivningen, indspilningerne og produktionen var en given fanden i, hvad andre måtte tænke. Numrene er skabt under meget forskellige forhold og trioen har afsøgt, hvor langt ind i den eksperimentelle proces de kunne komme og samtidig skabe et sammenhængende album. Som titlen antyder, har det været en ren brydekamp, som formmæssigt først for alvor samlede sig i mix-studiet og indholdsmæssigt ligeledes afspejler medlemmernes individuelle udfordringer.

Det kreative frirum har været centralt i processen og The Entrepreneurs’ sangskrivning er siden debuten ’Noise & Romance’ (2019) blevet konsistent stærkere, mens en udpræget personlig stemme har formet sig. Denne kombination af kunstnerisk modenhed og mod gør deres nyeste udspil til en både vild og voldsom – men også smuk og poetisk – oplevelse, der for første gang kan opleves live på deres kommende tour.

The Entrepreneurs startede som en duo, da bassist Anders Hvass og sanger og guitarist Mathias Bertelsen indgik i en musikalsk alliance i gymnasietiden. Duo blev hurtigt til en trio, da de begyndte at spille live, og Jonas Wetterslev har siden været trommeslager i bandet. Efter en omfattende turné i kølvandet på deres debut-EP fik trioen hurtigt status af at være et af de bedste livebands i Danmark, hvilket har taget dem til store koncertscener og festivaler i hele Europa. Deres debutalbum, ’Noise & Romance’, fik i 2019 ros både ude og hjemme.

Support: Loose Ends

Loose Ends har skrevet sange siden starten af 2017, men i 2019 blev lyden og udtrykket cementeret på et debutdemobånd. Musikken er funderet i støjrock og punk, og omfavner melankoli og vildskab på en gang. Med et simpelt rock set-up af guitar, bas, trommer og vokal formår Loose Ends at skabe iørefaldende melodier med massive støjsektioner som bagtæppe. Der er referencer til store inspirationskilder, men lyden er helt sin egen, og live er Loose Ends intense og energiske som få andre.

Back