Assaegai.jpg

Radar X Rising: Assegai

En række bands og artister med rødder i Aarhus skulle denne uge have stået på scenen til nordens største festival, Roskilde Festival. Dette er desværre blevet aflyst - men Radar synes ikke I skulle snydes for koncertoplevelsen. Derfor holder vi Radar X Rising med flere af disse bands. Denne aften med det nye rockband Assegai.

Assegai er en speciel type spyd, brugt i det Bantu-talende dele af Afrika. Deres fortrukne våben når det kom til krigsførelse, et våben der var lige så dødbringende som det var innovativt.

Assegai er også lyden af fire mennesker fra Aarhus, der fra hver af deres musiske hjørner spiller ind mod det samme kaotiske, men dog distinkte center. Den perfekte rock, hvis termostaten af nød er blevet sat for lavt i din dårligt isolerede lejlighed, som du alligevel betaler for meget for på grund af løbsk kapitalisme.

Nærmere bestemt er Assegai Thomas Nørgaard (bas), Markus Sollid (saxofon), Kristian Obling (guitar), og Jesper Moeslund (trommer), og sammen skaber de en skæv instrumental rock, der lugter ligeså meget af lynghede og egeskove som af savanne og ørkenlandskab.

BEMÆRK: Der sælges kun billetter i forsalg frem til døråbningstidspunktet, intet salg i døren før koncerten. Koncerten er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Overholdes anvisninger eller retningslinjer ikke, vil man blive bedt om at forlade stedet. Retningslinjerne vil blive sendt ud sidst i juni og kan efterfølgende findes på Radarlive.dk.

Back

På Radar følger vi myndighedernes anbefalinger og krav til sikker afholdelse af arrangementer. Derfor vil du som gæst opleve at flere ting er anderledes, når du besøger Radar.

Du kan læse de opdaterede retningslinjer her >>

Billetpris er inkl. billetgebyr.