Rigmor_Pressebillede1.jpg

Radar X Rising: Rigmor *få billetter*

Der er kun få billetter tilbage !

En række bands og artister med rødder i Aarhus skulle denne uge have stået på scenen til nordens største festival, Roskilde Festival. Dette er desværre blevet aflyst - men Radar synes ikke I skulle snydes for koncertoplevelsen. Derfor holder vi Radar x Rising med flere af disse bands. Denne aften med det unge aarhusianske band Rigmor.

Den unge århusianske gruppe Rigmor har spillet sammen siden marts 2018 og består af Sarah Wichmann, Oliver Stewart, Victor Sousa og Lasse Lykke.

En idé om at sætte musik til tekster af Michael Strunge blev startskuddet til Rigmors vision om at give ordene vinger. Inspirationen fra Strunge gav en tyngde og melankoli i bandets egne tekster, der emmer af ærlighed og inderlighed. En drøm om at kunne figurere som talerør for en generation, der er blevet tabt på gulvet, får jorden til at brænde under fødderne og musikken til at stikke af.

Rigmor befinder sig i et spændingsfelt mellem det blide og det støjende. Musikken har adopteret Strunges maniodepressive sind, og deres insisterende sceneoptræden vil efterlade dig i en potpourri af nervøs og chokeret forløsning.

Rigmor udgav i august 2019 debutsinglen ”Træ”, der fik omtale i blandt andet DR og Gaffa og airplay på P6. Senere i august måned spillede de på Uhørt Festival på Vesterbro, hvor musikbloggen Undertoner udråbte dem til Årets Koncert. I november fulgte Rigmor op med den smukke single ‘Vægtløs’ og en dertilhørende særdeles rørende musikvideo.

BEMÆRK: Der sælges kun billetter i forsalg frem til døråbningstidspunktet, intet salg i døren før koncerten. Koncerten er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Overholdes anvisninger eller retningslinjer ikke, vil man blive bedt om at forlade stedet. Retningslinjerne vil blive sendt ud sidst i juni og kan efterfølgende findes på Radarlive.dk.

Back