Svaneborg_Kardyb_Pressebillede_Front_1.jpg

Svaneborg Kardyb

Sidst de to jazzmusikere gæstede Radar tilbage i februar, var det med efterfølgende med denne opfordring fra Politikens anmelder Thomas Michaelsen: "... tag en dukkert i Svaneborg Kardyb. Men vær klar over, at du svømmer ud på besættende dybt vand, selv om melodierne og akkorderne set fra overfladen virker så forførende simple."

Nu vender succesduoen tilbage og giver to koncerter på Radar lørdag 18. juli hhv. kl. 16.00 og kl. 20.00 som del af Aarhus Jazz Festivals SOMMERJAZZ 2020.

Siden de to århusianske musikeres debutalbum, 'Knob', udkom i marts 2019, er det gået stærkt for de to. 'Knob' blev ugens album på DR P8 Jazz og sikrede duoen hele to priser til Danish Music Awards; Årets Danske Jazzkomponist og Årets Nye Danske Jazznavn. I april 2019 sikrede de sig sejren i JazzDanmarks landsdækkende konkurrence for unge musikere; Jazzkonkurrencen 2019.

Musikken er skabt i de tidligste morgener, over den sorteste kaffe og er minimalistisk med et luftigt, sfærisk udtryk, hvor elektronisk og akustisk lyd forenes, og hvor fængende melodier møder nordiske stemninger i et drømmende og groovy univers. Det er som at snuble ned ad bjerget Zen, få en ganerenser midt i menuen og opleve rastløshed blive tøjlet og ende beroligende.

Svaneborg Kardyb er:
Nikolaj Svaneborg: Würlitzer, synthesizer & klaver
Jonas Kardyb: Trommer & percussion

BEMÆRK: Der sælges kun billetter i forsalg frem til døråbningstidspunktet, der er intet dørsalg til koncerten. Koncerten er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Overholdes anvisninger eller retningslinjer ikke, vil man blive bedt om at forlade stedet. Retningslinjerne vil blive sendt ud til billetkøbere sidst i juni og kan efterfølgende findes på Radarlive.dk.

Back

På Radar følger vi myndighedernes anbefalinger og krav til sikker afholdelse af arrangementer. Derfor vil du som gæst opleve at flere ting er anderledes, når du besøger Radar.

Du kan læse de opdaterede retningslinjer her >>

Billetpris er inkl. gebyr.