Cousin.jpg

Cousin *Udsolgt*

Koncerten er udsolgt.

Cousin er en 4-mands popgruppe fra Aarhus. Det musikalske omdrejningspunkt er den gode popmelodi, men med deres alternative og indie-inspirerede lydunivers, søger de at udforske, hvad man kan kalde en popsang. Bandets fire medlemmer danner ramme om en lyd, der søger opad og udad; der både tør det storslåede, det energiske og det hviskende.

Fredag d. 3. april, 2020, udgiver indie-popgruppen Cousin deres debut EP Your Models Are To Blame For Your Love. Et værk der dyrker de store spørgsmål, vi står overfor i det 21. århundrede. Med EP’en prøver bandet at skildre de følelser, man som lille individ gennemgår, når både den digitaliserede fremmedgørelse, klima-angst og polariseringer verden over, overskygger alt andet. Og samtidig afspejler det også en eksistentiel krise, som bandet gennemgik umiddelbart, inden de gik i studiet. Cousin var nemlig tæt på at stoppe. Nogle medlemmer startede på krævende uddannelser, andre flyttede fra Århus, og pludselig så det ud til, at projektet var slut. Efter halvandet års pause, genfandt de dog glæden ved at spille sammen, og værket står derfor i ligeså høj grad som en manifestation af venskabet, der udgør Cousin. Det er kulminationen på de følelser, som bandet gennemgik i kølvandet på, at de individuelle musikere valgte at gå forskellige veje.
Musikken er mere mørk og længselsfuld end på deres tidligere udgivelser. Det er et potent lydlandskab af gamle JUNO-synthesizere, trommemaskiner og en vokal som på samme tid udtrykker fandenivoldskhed og sårbarhed.

Efter at have udgivet 4 Soundcloud-singler, 2 musikvideoer, spillet diverse festivaler (LiveCamp på Smukfest 2017, UHØRT Festival 2018 og Oppenheimer 2018) samt varmet op for navne som Barselona (2017), Aksglæde (2017) og TÅRN (2018), er bandet nu klar med deres debut-EP, Your Models Are To Blame For Your Love.

Deres nyeste single, Heart Dreams, udkom d. 7. februar og var spotlightet i b.la. Bands of Tomorrow, samt “Ugens Unikum” i uge 7 på Uniradioen.

 

Koncerten er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Retningslinjerne kan findes på www.radarlive.dk.

Support: Rasmus Krogh

Rasmus Krogh er en 23-årig sanger/sangskriver, multiinstrumentalist og producer som har gang i mange forskellige projekter. Til denne koncert tropper han op med et af sine soloprojekter, hvor han med stærke referencer til Jeff Buckley fortolker idéen om den klassiske singer/songwriter. Sangene omhandler Rasmus' tætteste relationer på en nærværende, ligefrem og meget personlig facon.

Back