Grimaftner.jpg

De Grimmeste Aftner: De Underjordiske + Rigmor *Udsolgt*

De Grimmeste Aftner rykker fra Rå Hal og ind på Radar. Koncerten er udsolgt.

De dansksprogede rock’n’rollere De Underjordiske spiller til De Grimmeste Aftner lørdag d. 28 november!
Bandet henter inspiration fra 80’ernes pop og psykedelia. Med disse elementer har de skabt deres eget univers og særegne lyd.
De har været nomineret til årets danske livenavn, og spillet masser af anmelderroste koncerter. De Underjordiske brød igennem i 2015 med debuten ‘Ind i Flammerne”, og fulgte i 2018 op med albummet ‘Flænger i Luften’, hvorfra P6-hittet ‘Piskesmæld’ kom.
Gaffa skrev dette, i en koncert anmeldelse:
”De kommer nu, og de kommer med fred” – og der skal i hvert fald ikke herske nogen tvivl om, at De Underjordiske kommer nu, men musikken er langt fra fredelig. Den er vild, spændende og med et fængende tekstunivers. Desuden spillede bandet med en kæmpe indlevelse og var flere gange så tæt på, at publikum på første række næsten fik bandets lange hår i hovedet, når de svingede med det under de lidt mere rockede numre."
Så du kan godt glæde dig til denne aften!
Denne aften spiller Rigmor support!
Tilbage i september fik Rigmor 5 stjerner i Gaffa for deres koncert på Atlas, med overskriften “Rigmors poesi skaber et ekkokammer, du aldrig vil ud af igen”, og 5 stjerner for deres debut-EP “Rebel”.
Som et talerør for deres egen generation har Rigmors lydunivers en dybde og en samfundskritisk vinkel. Deres melankolske tekster emmer af ærlighed og inderlighed. I august sidste år udgav bandet deres debutsingle “Træ”, der fik omtale i blandet DR og Gaffa og airplay på P6 Beat. Rigmor befinder sig i et spændigsfelt mellem det blide og det støjende.
Du kan forvente en intens koncert, der helt sikkert overrasker.
Koncerten er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Læs retningslinjerne før dit besøg på Radar.

 

Back