Kom_Vi_Loeber_-_fotograf_Frederik_Lunde_Angelo_Jacobsen.jpg

Kom Vi Løber *Udsolgt*

Koncerten er udsolgt.

Lone Slot Nielsens soloprojekt KOM VI LØBER debuterede i 2019 med albummet ”Sct. Hans”. Med en nærværende vokal, legende danske tekster og skæve guitartemaer, giver hun elektronisk indierock et frisk skud fra hoften. Siden albumdebuten har hun med sit liveband spillet en række koncerter og festivaler over hele landet.

Den 8. maj 2020 udkom singlen "Hendes Ansigt" skrevet med udgangspunkt i et digt af Jørgen Leth fra 1968 og produceret af Lone i samarbejde med Aske Bode. Singlen fik en flot modtagelse med playlisting på P6 Beat og meget positive anmeldelser fra bla. GAFFA, GF Rock, Bands of Tomorrow, Good because Danish og Musik Mig Blidt. Henover sommeren blev den et regulært radiohit, og er nu det mest spillede nummer på P6 Beat i hele 2020. Næste single “Bruger ikke at danse” udkommer 11. september.

“Det her, det er et af de danske numre, som jeg har været allermest begejstret for her i foråret.” (studievært Tilde Bang-Christensen, DR P6 BEAT, 16. juni 2020)

“Dagdrømmene er pakker ind i shoegazet indie-rock. Tungsindigheden og forhåbningen danser tæt. Stemningen er uafrystelig. KOM VI LØBER har med “Hendes Ansigt” skabt et lille dansk mesterværk, hvor melodiske guitartemaer og Lone Slot Nielsens stemningsfyldte vokal komplimenterer hinanden smukkeste, følsomme vis” (GAFFA, maj 2020)

Support: Slagger Lund

At ramme nærværet i den givne tilstand og skabe ud fra denne. At autenticitet er kunstnerisk nødvendigt. Det er præmissen for Slagger Lund og lofi-genren i almindelighed. Det gælder om at lade livet vælte ud af sprækkerne og lade musikken og kunsten være en trods imod SoMe-tidsalderens pyntesyge og mangel på ærlighed.

Slagger Lund bliver hyppigt sammenlignet med bl.a. C.V. Jørgensen og Smog, og som hos disse to koryfæer er lyrikken også i højsædet her. Det er tydeligt, at baggrunden som digter har stor indflydelse på Slagger Lunds sangskrivning, sindelag og evnen til at bringe billeder i nye rammer, som åbner andre betydningslag for lytteren.

Vi følger de gældende retningslinjer for afholdelse af koncerter under Covid-19 restriktionerne, hvilket betyder, at denne koncert på nuværende tidspunkt er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Ændre restriktionerne sig i mellemtiden, vil disse blive justeret. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Retningslinjerne kan læses her og vil løbende blive opdateret.

Back