no_2_billede_1.png

Thesauros

Radar og Erlings Jazz og Ølbar præsenterer Thesauros.

Søren Kjærgaard, Jonas Westergaard og Peter Bruun har siden 2000 har været toneangivende på den danske musikscene inden for moderne jazz og improviseret musik.

Denne trio startede for 20 år siden, da de under navnet Fuchsia udgjorde en symbiotisk enhed, der over to år på daglig basis eksperimenterede med det klassiske klaver-tromme-bas format.

“…kompositioner og improvisationer afløser fascinerende umærkbart hinanden i arbejdet med strukturer, der peger dels tilbage på historien, dels direkte ind i fremtiden”

Trioen vandt Nordic Talent Launch i år 2000 og blev startskudet på tre omfavnende karrierer både som musikere, komponister og formidlere. Hver for sig har de siden gjort sig bemærket på over 100 indspilninger - paradoksalt nok forblev Fuchsia udokumenteret. Efter mellemstop i San Fransisco og Chicago er de tre musikere nu bosat i København og Berlin, og vil til koncerten på Radar samle deres fælles arbejde med kontrapunkt, polyrytmik, polyharmonik, stilhed, ritual og ekstase.

Thesauros er:
Søren Kjærgaard, piano
Peter Bruun, slagtøj
Jonas Westergaard, kontrabas og komposition

Koncerten er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Læs retningslinjerne før dit besøg på Radar.

Back