MonoToner, 2020.png

MonoTONER *udsolgt*

BEMÆRK: Starttid for koncerter er rykket fra kl. 21.00 til kl. 20.30. Så mød op til døråbningstiden kl. 20.00!

Vi gør opmærksom på at koncerten er udsolgt !

ME & MUNICH

Me & Munich serverer en iørefaldende afart af alternativ rock, der blander 90’ernes grunge med melodisk støjrock. En lyd, der leder tankerne over på Foo Fighters’ melodier og hooks møder Alice In Chains’ stemning og nerve. Deres trang til at eksperimentere og skabe lag i musikken, resulterer i et dynamisk lydunivers i konstant bevægelse, der skaber plads til både det tunge og diskante, og det drømmende og storladne.

Sore

Det EP-aktuelle indie støjpop/rockband SORE inviterer ind i et mørkt lyrisk univers indpakket i melodiøse basgange, intense trommer og svævende guitarriffs. Musikkens råhed står i diametral modsætning til den sensitive vokal, ofte om tabuiserede emner, og sårbare lyrik. I en tid, hvor intet stadig helt er, som det plejer, kreerer kvartetten et musisk glimt af lys der møder mørke.

Sushi Sunshine

Sushi Sunshine er et resultat af en fælles kærlighed for hoftesvingende rytmer, buldrende riffs og forførende melodier inspireret af bands som Queens of the Stone Age, Arctic Monkeys og King Krule. Med sit farverige lydbillede der låner genretræk fra blandt andet, Indie rock, garagerock og punk-rock byder bandet på kinddans og flyvespark i et melodisk rum med plads til blod, sved og dansetrin.

Om MonoTONER

MONOToner præsenterer en dugfrisk samling af musik fra den aarhusianske undergrund uden at skelne til genrer. Alt fra det jazz’ede til det decideret hårdslående kan finde vej til musikprogrammet ved en MONOtoner koncertaften,  blot artister og bands leverer dedikation og ambition, og giver publikum kvalificerede bud på hvad vi skal lytte til i den nære fremtid. Lørdag d. 10. oktober har vi udvalgt tre variationer over den alternative rock. Tre bands der dirrer af forventning om at komme ud at spille i trange tider og foran et siddende, lyttende publikum – det kan kun blive en intens oplevelse!

 

Bag MONOToner står Musikforeningen MONO & øvehuset MONORAMA i samarbejde med RADAR.

 

Vi følger de gældende retningslinjer for afholdelse af koncerter under Covid-19 restriktionerne, hvilket betyder, at denne koncert på nuværende tidspunkt er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Ændre restriktionerne sig i mellemtiden, vil disse blive justeret. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Retningslinjerne kan læses her og vil løbende blive opdateret.

Back