Herselection.jpg

Herselection // Tæppe Edition

Arrangementet finder sted under Ringgadebroen, 8000 Aarhus C

FFS, Aarhus Volume, Radar og Andromeda præsenterer:

HERSELECTION – TÆPPE EDITION

Future Femal Sound havde glædet sig helt vildt til, at danse med jer i marts måned her på Radar. Lige siden coronaen lukkede ned for det, har vi ventet og arbejdet på, at kunne holde arrangementet der kan samle os og give os den dér følelse af floor, som vi har savnet sådan.

I samarbejde med vores venner i Aarhus Volume har vi skabt et format, der nu gør det muligt at samles med dit hold, nyde fantastisk musik og støtte op om din lokale, yndlings womxn DJ.

HERSELECTION – TÆPPE EDITION tapper ind i et nyt super-corona-restriktions-venligt eventformat, der er udendørs og kræver, at dig og dine venner medbringer jeres eget tæppe i en passende størrelse til det antal mennesker i er (max 5). Imens i finder jer til rette på jeres tæpper, sørger vi for at der er de påkrævede ca. 2 meter mellem hvert tæppe. Som en helt særlig luksus (og praktisk nødvendighed) kommer baren til, at være på hjul og rulle rundt mellem tæpperne, så vi sikrer os at ingen stimler sammen i baren.
___________________________________

Til denne helt særlige aften inviterer vi alle aarhusianere, der savner følelsen af floor til en oplevelse under Ringgadebroens flotte belysning. Her kan du oplevelse både etablerede og upcoming kvindelige, femme-identificerende og nonbinære DJ’s fra både Aarhus og København. Fremtiden er nemlig stadig femme og Aarhus nye, womxn DJ’s er kun blevet endnu dygtigere siden sidst.

♥ AVIAJA

♥ DJ LOVECATT

♥ CHARLOTTE LYYN (DJ set)

♥ SELECTA MAL

♥ FUTURE FEMALE SOUNDS COLLECTIVE

♥ 12 spritnye århusianske DJ’s, der i ugens løb har været på Future Female Sounds x Andromedas første DJ workshop og på denne aften vil debutere med deres første live-sets.

Back