Boujeloud_billede.jpg

Baujillaud + Snöleoparden/Kresten Osgood/Michael Rexen/Jakob Kullberg

Koncerten er flyttet fra 20. februar til 26. august. Alle berørte billetkøbere har fået besked direkte på mail via vores billetudbyder Yourticket.

Baujillaud

Den danske supergruppe Baujillaud (tidligere kendt som Boujeloud) er tilbage med ny musik!
Kendt for deres stærke liveoptræden og deres udtryksfulde og personlige lyd er trioen nu tilbage med nye sange, dansable beats og guitarvæverier.
De har netop færdiggjort deres 4. album som er opfølgeren til deres kritikerroste CANDY PRINCE fra 2016, der vandt en Danish Music Award Jazz og blandt andet kaldt for “Både rablende, kinky, morsom, opkvikkende og udmattende. En ordentlig krasser.”
Baujillaud blander frygtløst free jazz, dansable beats, krøllede guitarfigurer og globale inspirationer. Forvent intet mindre end en aften med vild energi og en uforudsigelig charme.

Snöleoparden/Kresten Osgood/Michael Rexen/Jakob Kullberg

Den 26. august præsenterer Sun Ship og Radar intet mindre end en once in a lifetime supergruppe: ​En kvartet samlet på initiativ af en af de mest kreative og ukuelige eksperimentatorer som er lige dele avantgarde og tradition, lige dele ærkedansk og international: Snöleoparden!

Denne helt særlige eksistens på den Aarhusianske kunst/musik scene har siden start 00’erne været hyperaktiv både på improscenen (med fx Damo Suzuki og Senyawa), elektronika scenen (med fx Badun), blues miljøet (Per Møller o.a,) og world scenen (med Ravi Shankar og flere store Pakistanske navne).

I de sidste 5-6 år er han begyndt at samarbejde meget med monstertrommeslageren og den den frygtløse improvisator Kresten Osgood. De to har netop udgivet mesterværket Du Ka Svøm (sammen med Prins Nitram) og har flere bands sammen.

Et tredie medlem af kvartetten er cellisten Jakob Kullberg som også stammer fra Århus men som primært har været hørt inden for den moderne klassiske musik (han har dog samarbejdet med både Osgood, Jakob Bro og Eske Nørrelykke). Kullberg er en af verdens førende cellister indenfor den moderne kompositionsmusik og er specialist i at fortolke Per Nørgårds musik (han har skrevet flere værker specielt til Kullberg), men han har også samarbejdet med mange andre komponister som fx Simon Holt, ​Kaija Saariaho og Bent Sørensen. Herudover er han også en nysgerrig musiker og en rockerspændende improvisator.

Det sidste medlem af gruppen er Michael Rexen, som erstatter Maria Laurette Friis denne aften. Michael Rexen er en verdensmand. Han blev født i de Forenede Arabiske Emirater, han bor i en mongolsk yurt (et forstørret telt) på Christiania. Han har rejst omkring i Pakistan med trommemester Gunga Sain, arbejdet på boreplatforme i Egypten og er ultimativt blevet institutionaliseret i Danmark. Han er komponist, sanger, entertainer og kunstner med stort K. Han har udgivet plader i et væld af projekter (Den Magnetiske Ørn, A Key is A Key), senest med projektet M. Rexen, der sendte ham på Danmarksturne af flere omgange, hvor han blandt andet spillede anmelderroste koncerter på SPOT Festival, Roskilde Festival, Vega og Hotel Cecil.

Ingen ved præcis hvad der kommer til at ske når denne gruppe træder sammen op på scenen den 26. august, men det er helt sikkert at det bliver et tværsnit af nogle af de stærkeste retninger i nutidig dansk musik vi får at høre.

Back