Svaneborg-Kardyb_2021.png

Svaneborg Kardyb *UDSOLGT*

Koncerten er udsolgt.

Koncerten skulle oprindeligt finde sted 18. februar, men er rykket til 29. maj. Alle berørte billetkøbere har fået direkte besked på mail via Yourticket.

Den danske jazzduo Svaneborg Kardyb er et af dansk jazz nyeste skud på stammen. Efter udgivelsen af duoens debutalbum, Knob, i foråret 2019 fulgte et hæsblæsende år med massiv opmærksomhed og anmelderroste koncerter i både ind- og udland.

Duoen gjorde sig bemærket ved Danish Music Awards Jazz 2019 ved både at modtage prisen for Årets Nye Talent og Årets Danske Jazzkomponist, for deres ‘meditative grooves, deres naturlige tilgang til melodi og den udsøgte interaktion imellem dem.’

I efteråret 2020 udgav duoen opfølgeren, Haven, som en hyldest til naturen. De har forsøgt at indfange stemninger fra naturen ved blandt andet at bruge deres bedsteforældres sønderjyske og nordjyske stemmer, ligesom de har brugt lyden af et drømmende vindspil i en kolonihave.

Musikken er skabt i de tidligste morgener, over den sorteste kaffe og er minimalistisk med et luftigt, sfærisk udtryk, hvor elektronisk og akustisk lyd forenes, og hvor fængende melodier møder nordiske stemninger i et drømmende og groovy univers.

Line up
Nikolaj Svaneborg: Würlitzer, synthesizer & klaver
Jonas Kardyb: Trommer & percussion

Koncerten er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Læs retningslinjerne før dit besøg på Radar.

Back