Brimheim_Reveal-Party_Girlcrush.png

Brimheim + Reveal Party + Girlcrush

Koncerten er aflyst. Alle billetkøbere har fået direkte besked på mail via Yourticket.

Brimheim

Med mørke uforudsigelige guitarer, en naivt programmerede trommemaskine og en stærk, ærlig vokal, kan Brimheim bedst beskrives som resultatet af et intimt frugtbart møde mellem Florence Welsh og PJ Harvey – en goth-teenager som lytter til Radiohead og læser Murakami.

Teksterne er fulde af nervøsitet, håb og humor, og cirkler om den samme eksistentielle sårbarhed man finder hos Mitski og Julia Jacklins musikalske universer.

Bag Brimheim gemmer sig den dansk/færøske sanger og sangskriver Helena Rebensdorff – datter af den berømte færøske sanger og journalist Elin Brimheim Heinesen.

Brimheims debut-ep Myself Mispelled er ude den 16. Oktober 2020.

Reveal Party

Det er gået stærkt siden Reveal Party i juli 2020 satte sig selv på landkortet med debutudgivelsen ‘You Stole A Year of My Life’, der som navnet antyder, er resultatet af en vigtig periode I forsangerinde Emilys liv og samtidig en lille musikalsk perle, der trækker på referencer fra både shoegaze, midwest emo og bedroom-pop genre.

Som trans-kvinde oplevede Emily, hvor svært det er at møde omverdenen, når du ikke ligner dit identificerede køn. I 15 måneder måtte hun vente på at få de hormoner, der skulle til, for at hun ikke længere skulle have angstanfald over at miste håret på sit hovede på grund af testosteronen i hendes krop. Lovprisning fra anmeldere, interview i Go’ Morgen Danmark samt international opmærksomhed understøtter det faktum at Reveal Party er et af årets mest interessante bands på den danske musikscene og at forsanger Emily er blevet et vigtigt talerør for LGBTQ+ bevægelsen.

Debuten ’You Stole A Year Of My Life’ er en konkret historie - det er ventetiden hos Center for Kønsidentitet for at komme på hormoner. Et år fyldt med depression og afmagt, og som i sidste ende resulterede i selvmordsforsøg.

Girlcrush

Pop-punkerne Girlcrush har fundet sammen omkring en fælles vision: at sprænge rammerne for alt fra kønsopfattelse og kropsidealer til seksualitet og kærlighedsrelationer. De siger fra og siger deres mening - og de omfavner deres smerte i det fællesskab, de har med hinanden. 

Bandet udgøres af Nat, Andrea og Marie, som for få år siden fandt hinanden gennem et opslag i facebookgruppen ‘Ugidelige Feminister’. Her søgte Nat medlemmer til sit nye projekt med tilhørende disclaimer: “Jeg kan spille lidt guitar og klaver og synger forholdsvis dårligt men det går.”

Selvom ingen for alvor havde spillet et instrument før hoppede Andrea og Marie med på vognen, og på trods af både skepsis og mansplaining fra deres musikinteresserede omgangskreds (for "man kan da ikke kalde sig et band, når man dårligt nok har lært at spille på et instrument"), blev de kort tid efter booket på Roskilde Festival uden at have udgivet noget musik endnu(!).

I deres tekster sætter de fokus på alvorlige emner med både ærlighed og charme, og med tekster der både er vrede og søde; rå og fængende. 

Koncerten er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Læs retningslinjerne før dit besøg på Radar.

Back

På Radar følger vi myndighedernes anbefalinger og krav til sikker afholdelse af arrangementer under Covid-19 pandemien. Du kan her på siden se de gældende restriktioner under radarlive.dk/informationer/retningslinjer-covid-19/

Du skal til enhver tid holde dig opdateret på de gældende restriktioner før dit besøg og leve op til disse restriktioner under dit besøg.

Forsalg via www.yourticket.dk. Unummererede pladser.

Billetpris er inkl. billetgebyr.