Astrid_Engberg_Foto_Kia_Hartelius_web.png

Astrid Engberg

Den danske producer, sangerinde og dj Astrid Engberg vil på Radar præsentere numre fra sit debutalbum 'Tulpa' blandet med live improvisation og nye kompositioner i samarbejde med sit band bestående af Anders Bo Eriksen (Tuba, SPDS m.m.), Jonas Cook (Keys) og Sven Meinild (Saxofon og fløjte).

Musikken bevæger sig mellem jazz, soul og elektroniske eksperimenter men genrer er ikke vigtige, mere til for at blive udfordret og undersøgt.

“Astrid Engbergs albumdebut er blød, groovy og sprudler af alvorstung danseglæde (...) Det imponerende er, hvor groovy Astrid Engberg er, når hun er allermest blød. Og hvor rolig og livsbekræftende hun lyder, når hun udtrykker smerte.” - Information 3.12.2020

Tidligere bosat i Paris var Astrid en aktiv del af den franske undergrundsscene og hendes stemme er derfor at finde på mere en 20 vinyl-udgivelser verden over. Nu er hun tilbage i Danmark og soloalbummet ’Tulpa’ udkom d. 18. september 2020, produceret af Astrid selv. Tulpa’ høster bl.a. 5/6 hjerter i både Gaffa og Politiken, som førstnævnte bl.a. kalder ”overbevisende original brobygning” og ”et album af internationalt tilsnit. Langt større end lille Danmark” og understreger Astrids store, internationale potentiale. Bandcamp kom med det samme ’Tulpa’ på listen over The Best Albums of Summer 2020.

Astrid Engberg har desuden modtaget håbefulde liveanmeldelser om et snarligt gennembrug og optrådt på bl.a. SPOT Festival, Heartland Festival, STRØM Festival, DMA JAZZ, P8 Jazz Alive i Koncerthuset og er nomineret til en Steppeulv som "Årets Producer" 2020.

Koncerten er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Læs retningslinjerne før dit besøg på Radar.

Back