Astrid_Engberg_Foto_Kia_Hartelius_web.png

Astrid Engberg

Astrid Engberg er en passioneret producer, sangerinde, pladesamler og DJ.

Både som producer og DJ bevæger Astrid Engberg sig flydende mellem genrer fra hele verden; alt fra gnawa til grooves, beats, jazz og elektroniske rarities mødes i et eklektisk mix - altid på vinyl. Ofte krydres DJ sets desuden med live improvisation på mikrofonen.

Astrid Engberg har spillet som DJ siden 2017 og hun er tidligere bosat i Paris, hvor hun var en aktiv del af den franske undergrundscene. Hendes stemme er derfor at finde på mere end 20 vinyl udgivelser verden over som vokal feature, men nu er hun tilbage i Danmark og soloalbummet ’Tulpa’ udkom d. 18. september 2020, produceret af Astrid selv.

’Tulpa’ høster bl.a. 5/6 hjerter i både Gaffa og Politiken, som førstnævnte bl.a. kalder albummet for ”overbevisende original brobygning” og ”et album af internationalt tilsnit. Langt større end lille Danmark” og understreger Astrids store, internationale potentiale. Bandcamp kom med det samme ’Tulpa’ på listen over The Best Albums of Summer 2020.

’Tulpa’ er en længe ventet efterfølger til de tre EP’er ‘Life Goes On’, ‘Poetry is Gone’ og ‘Modern Blues’ og er Astrid Engbergs første fuldlængde album. Albummet er udgivet på det danske pladeselskab Creak Inc., der specialiserer sig i genrebrydende, dansk musik og tidligere har udgivet modular-jazz ekvilibristen Nejrup og boom-bap hiphopperne fra NATKAT.

Astrid Engbergs soniske landskaber emmer af hendes skandinaviske rødder tilført kalejdoskopiske nuancer fra hendes rejser til verdens kroge – Vestafrika såvel som Paris. Musikken inspireres af naturen, hverdagen, mennesker, billeder og lyde og Astrids fortryllende stemme udtrykker både en oprigtig følsomhed og dyb styrke.

Astrid Engberg har desuden modtaget håbefulde liveanmeldelser om et snarligt gennembrud og optrådt på bl.a. SPOT Festival, Heartland Festival, Strøm Festival, DMA Jazz, P8 Jazz Alive i DR Koncerthuset og er nomineret til en Steppeulv som 'Årets Producer' i 2020.

Koncerten er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Læs retningslinjerne før dit besøg på Radar.

Back