cactus03_web.png

Caktus

Caktus’ musik befinder sig imellem det skrøbelige og det stærke - det smukke og det voldsomme – kammermusik og grooves. Caktus er tæt på at være en dobbelttrio, med to basser og to saxer, og med denne samklang og spejling er det oplagt at også temaer spejles, vendes, vrides og udfordres. Deres debut-plade ’Under Solen’ udkom på Barefoot Records i september 2020 og har fået mange roser med på vejen, bl.a. en Steppeulvs nominering som ’Årets Komponist’, og en plads på både Passive/Aggressive’s og Dagbladet Information’s årsliste over de 20 bedste danske udgivelser i 2020.

Det er den akustiske lyd der er i fokus og lysten til eksperimentere og improvisere ind og ud af de ellers stramme kompositioner. Bandet udspringer fra Aarhus fra et udpræget bandmiljø på tværs af genrer hvor de kendes fra bands som ”Yune”, ”Køs”, ”The New Family”, ”Bear With Me”, ”Narcosatanicos”, ”Josiah Konder”, og ”I Just Came From the Moon”.

Caktus:
Maria Dybbroe – altsax
Zeki Jindyl– altsax
Thorbjørn Kaas – cello, kontrabas
Frederik Hagner – kontrabas
Tobias Andreassen – trommer

Koncerten er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Læs retningslinjerne før dit besøg på Radar.

Back

På Radar følger vi myndighedernes anbefalinger og krav til sikker afholdelse af arrangementer under Covid-19 pandemien. Du kan her på siden se de gældende restriktioner under radarlive.dk/informationer/retningslinjer-covid-19/

Du skal til enhver tid holde dig opdateret på de gældende restriktioner før dit besøg og leve op til disse restriktioner under dit besøg.

Forsalg via www.yourticket.dk. Unummererede pladser.

Billetpris er inkl. billetgebyr.