Greta3-2192x1233-2.jpg

GRETA

Koncerten er flyttet til 21. juli. Billetter købt til datoerne i marts og maj kan benyttes på den nye dato i juli. Berørte billetkøbere har fået besked direkte via mail.

”En soloartist med stort a i stormende udvikling”, skrev GAFFA, da deres anmelder oplevede GRETA live. Alle bogstaver er faktisk med stort i GRETA, og hun er med sine udgivelser i et stormombrusende 2020 blevet et af de mest omtalte upcoming navne herhjemme.

GRETA skriver musik, der er båret af nostalgi og inspireret af fremtiden. Hun elsker 80’er synths og elektroniske grooves. I kunstfærdige popbobler lever hendes imponerende og lyse vokal, mens tyngden mærkes i hendes tekster om eksistentielle tanker, livets indre og ydre modsætninger, lys og mørke.

GRETA opererer i et eventyrligt univers, hvor det visuelle og lydæstetiske er tæt sammenspundent. Hun tager os med ind i verdener, hvor det velkendte blander sig med det fremmede og udfordrer forståelsen af pop og popkunst.

Greta Schenk er født i Tyskland, lige syd for den danske grænse. Hun er sangerinde og komponist, og startede lektionerne ved klaveret, så snart hun var stor nok til at sidde ved det. Hun har komponeret egne sange siden hun var helt ung.

I 2011 kom hun til Danmark for at studere på konservatoriet. I hendes første år her etablerede hun bandet Who is Louis og blev senere en del af bandet Ida Red.

I dag bor Greta i København og arbejder på sine egne sange, som hun skaber sammen med den norske, Berlin-baserede producer Farao (med det borgerlige navn Kari). Det er blevet til udgivelserne ’Ardent Spring’ (album 2020) og ’Wild & Yung’ (EP 2020) der henholdsvis scorede seks og fem stjerner hos Danmarks førende musikmagasin, Gaffa.

Moonbee solo

Før Greta går på scenen kan man denne aften opleve Moonbee solo.

MoonBee skriver sange om det store kontrastfyldte og smukke univers. Både det univers hun befinder sig i rent fysisk, men også det univers der befinder sig indeni den lille intergalaktiske rejsende.

Musikken som MoonBee skaber sammen med sine Astronauter er et kalejdoskopisk billede fyldt med energi, fantasi, spontanitet, ærlighed, styrke og skrøbelighed.

MoobBee vil denne aften løfter sløret for nogle af de sange, der skal ligge på hendes kommende debutalbum.

Koncerten er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Læs retningslinjerne før dit besøg på Radar.

Back