Saert_Skarn-CapucineChandon.jpg

Sært Skarn. Support: Malthe Jepsen

Nyt album fra Sært Skarn - oplev det live på Radar 9. juli!

Det aarhusianske rock-orkester Sært Skarn insisterer på at være til stede i rum, tid og sind, midt i en verden præget af krav om effektivitet og resultater. Med sin storladne melankoli, fængende melodier og poetiske lyrik giver kvartetten reminiscens til 90’ernes alternative rock på deres egne særegne, langmodige vis.

Bandet er opstået som en naturlig forlængelse af EP’en “Sært Skarn”, som forsanger Mathias Winther udgav i december 2018. Under forsanger Mathias Winthers navn spillede bandet SPOT 2017, supporterede Ghostpoet på Voxhall og Lille Vega 2017, vandt Den Rytmiske Talentpris 2017. Som Sært Skarn spillede bandet UHøRT 2018 og support for The Entrepreneurs 2019.

Support: Malthe Jepsen

Malthe Jepsen er pianist, komponist og formidler. Han har indgået i et væld af konstellationer indenfor en bred vifte af genrer, heriblandt jazz, hip-hop, Neo Soul og arabisk musik. Pt er han aktuel med albummet Fluidity, produceret af Kasper Staub og udgivet på det aarhusianske label Jaeger Community Music. Albummet er en blanding af egne kompositioner og fri improvisation indspillet på flygel tilsat live-effekter. :

Malthe spiller endvidere i en række andre projekter, heriblandt hip-hop-projektet "Clapper" med Frederik Búlow (tr), Adrian Christensen (B) og Jeppe Lavsen (G), som har et album i støbeskeen.

Koncerten er siddekoncert med unummererede stolerækker. Der er krav om fremvisning af enten coronapas eller negativ coronaprøve. Læs retningslinjerne før dit besøg på Radar.

Back