Cover_Slytter+Brunsten.jpg

Slytter + Brunsten

SLYTTER

Slytter er et projekt startet af folk fra Narcosatanicos, Troop Transport, Tazer og Fright Eye. Inspireret af den apati, frustration og misantropi man udvikler, når man bor og lever med andre mennesker. Hurtigt musik spillet langsomt.

BRUNSTEN

Uforfinet livseliksir af angry noise rock præsenteret af tre lokale herrer, der som musikere gennem mange år har bevæget sig rundt på, og påvirket, den aarhusianske musikscene. Lyden af en sen nattetime forblændet af tæt røg og soniske bombardementer af Jesus Lizard, Black Flag og Oxbow. Bandet består af Andrew Dorman (bla. Glamour Coma, Sol, Stin), Per Silkjær (bla. Sons of Cain, Double Space, Fossils) og Anders Thode (bla. Cola Freaks, Snaredrum, Emenkaya).

Koncerten er siddekoncert med unummererede stolerækker. Der er krav om fremvisning af enten coronapas eller negativ coronaprøve. Læs retningslinjerne før dit besøg på Radar.

Back

På Radar følger vi myndighedernes anbefalinger og krav til sikker afholdelse af arrangementer under Covid-19 pandemien. Derfor vil du som gæst opleve at flere ting er anderledes, når du besøger Radar. Der er krav om gyldigt coronapas ved besøg på Radar.

Du kan læse de opdaterede retningslinjer her >>

Forsalg via www.yourticket.dk. Unummererede pladser.

Billetpris er inkl. billetgebyr.