Presse_16-9_HD_clean.jpg

Death Machine

Koncerten er erstatning for den flyttede koncert 18. marts 2021. Billetter til den tidligere dato vil være gyldige til koncerten 25. juni. Berørte billetkøbere har fået besked om flytning og refundering via mail fra Yourticket.

Death Machine har en helt unik lyd. Den nærmest spirituelle stemning med dragende beats og bas, den bløde inderlige vokal på toppen, melankolsk fængende melodier og en unik synth klangflade skaber tilsammen det atmosfæriske lydunivers, som gør det til en helt speciel og mind-blowing oplevelse at lytte til Death Machine.

Death Machine kombinerer det nære med det storladne, det akustiske med det syntetiske. Bandets lyd er ærlig, nøgen og omfavnende, og det samme gælder frontmanden Jesper Mogensens tanker og sange, som i deres originale og inderlige udtryk er i opposition til glat, kommerciel mainstream. Musik, ord og stemning smelter sammen på en lidenskabelig og underfundig måde. De dybe, sanselige og drømmende tekster bevæger og løftes af Jesper Mogensens varme og dragende vokal, som ubesværet går fra det stille leje til et højere lag sammen med instrumenteringens opbygning, som kendetegner hele Death Machine’s sound.

Det begyndte i 2015 med debuten Death Machine med hittet ”Bitter Dreams”, hvor Jesper Mogensen var ene mand. I 2017 fulgte det andet album Cocoon, hvor Death Machine blev udvidet med en bassist, trommeslager, kor og keys, og hvor hits som ”Bleak” og ”Cocoon” nød godt af afspilninger på DR’s radiokanaler. I 2019 udkom det helstøbte værk Orbit, som for alvor tiltrak sig anmeldernes opmærksomhed og superlativer indenlands og udenlands.

Publikum kan glæde sig og se frem til at høre hele mesterværket Orbit, perler fra bagkataloget og ikke mindst de to nye singler ”Up” og ”Papercuts”, som lader os ane, hvad vi har i vente, når Death Machine udgiver deres nye materiale. Hele den røde tråd er velbevaret og fornyet med elementer, som var de en del af universet fra starten. Death Machine turnerer i juni, inden de går i studiet for at indspille deres nye sange.

Death Machine er:
Jesper Mogensen - vokal/guitar
Morten Ørberg - bas
Sven Busck - trommer
Simon Christensen - keyboard
Julie Dybvad - kor

Support: Schön Schein

Schön Schein er et spritnyt one-woman-projekt med et drømmende lydbillede, som bevæger sig i grænselandet mellem indiefolk og jazzede kompositioner.

Kvinden bag projektet er den københavnske sanger/sangskriver/guitarist Julie Dybvad, som har været at finde på den københavnske musikscene i mange forskellige konstellationer (jazz, indiefolk, elektropop) som både forsanger, guitarist, mandolinist og sidekick/kor siden 2012.

De varierede og smukke kompositioner i Schön Schein fletter elegant Julies inspiration fra jazzscenen sammen med hendes dybe rødder i singersongwriter- og folktraditionen, og det er let at høre i vokalen såvel som i hendes sangskrivning og guitarspil, at hun trækker på 60'er-ikonet Joni Mitchell, men også på nyere kunstnere som Bedouine og Alice Phoebe Lou, der ligesom Schön Schein befinder sig i en genre mellem jazz og folk - med en klar, omfangsrig vokal i midten af sangene.

Koncerten er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Læs retningslinjerne før dit besøg på Radar.

Back