GCC-bandfoto-small-web.png

Ghost Coast Choir

I forbindelse med udgivelsen af deres selvbetitlede debut-album i foråret '21 præsenterer Ghost Coast Choir deres neo-klassiske indie-kor ved en række live-koncerter.

I et ambitiøst setup, der foruden de to komponister på instrumenter, elektronik og effektpedaler involverer en videokunstner samt 9 sangere, præsenterer Ghost Coast Choir en intens, melankolsk og opløftende oplevelse, der nærmest kan kaldes en koncert-installation.

De to komponister er centre stage med effektpedaler, båndoptagere, mikrofoner og musikinstrumenter, og rundt om i koncertrummet er sangerne placeret for at indhylle publikum i stemmernes lyd. Videoprojektioner drivende af melankolsk tristesse skaber en stemningsfyldt visuel oplevelse, hvor temaer som sorg, død, ensomhed og forfald bliver poetisk sammenvævet med temaer som begyndelse, liv og glæde.

Mørket og lyset mødes i denne immersive oplevelse for både ører og øjne, hvor publikum kan lade sig fyde med og vende blikket indad i den medrivende og intense musik.

Om Ghost Coast Choir

Ghost Coast Choir udgiver deres selvbetitlede debut-album d. 12. marts 2021 på det danske label ExoPAC. Musikken er et nyt bud på klassisk kor ved at koble det med nutidig og vital lyrik og ambient elektronik. De æteriske vokalklange bliver manipuleret med samples, guitar pedaler og gamle båndmaskiner i sange der kredser om det personlige og smerten ved at miste. Alt sammen uden at involvere de højere magter.

Musikken er inspireret af kor-koncerter, som Rasmussen og Seierø skabte på Roskilde Festival og Haldern Pop Festival (DE), og den havde offentlig debut på SPOT Festival 2019.

Ghost Coast Choir bryder således med århundreder gamle traditioner og tager musikken ind i vores samtid, ved at manipulere, dekonstruere og derved skabe et nyt udtryk. Ghost Coast Choir blander det æteriske med det jordnære for at skabe et nyt udtryk med kormusik, som de kalder post-klassisk indie-kor.

Medvirkende:
Ghost Coast Choir: Gustav Rasmussen & Thorben Seierø – effektpedaler, båndmaskiner, samplere, instrumenter
Ensemble Edge: 9 sangere
Videokunstner: Tobias Holmbeck

Koncerten er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Læs retningslinjerne før dit besøg på Radar.

Back