Tears.jpg

Tears *UDSOLGT!*

Bemærk: Koncertstart er rykket fra kl. 20.00 til 20.30. Koncerten er udsolgt.

Siden 2015 har Jeppe Grønbæk Andersen indspillet og udgivet musik under navnet Tears. De første sange fandt deres form på et Casio keyboard tilsat tør trommemaskine, men Tears har skiftet udtryk flere gange og er i dag et gedigent rockband. Det gennemgående i Tears er Jeppe Grønbæk Andersens tidløse melodier og fængende omkvæd.

Den 12. marts 2021 udkom Tears første reelle album ’Binging, Bragging, Bitching’ på Part Time Records. Her tager Grønbæk Andersen udgangspunkt i livets op og særligt nedture, hvor musikkens persona fortæller historier fra et dynd af druk og sorg. Pladen er et ærligt, kraftfuld og fængende rockalbum, som af anmelder Lars Knudsen beskriver således: ”Binging, Bragging, Bitching er både fandenivoldsk, selvironisk og gennemført fedt. Og på albummets afsluttende titelnummer, giver Grønbæk det sidste han har i sig, på et nummer han selv kalder et punktum på en tilværelse fuld af druk, sorg og selvmedlidenhed.”

Tears startede som et soloprojekt i 2015 med debutudgivelsen ”33” som afsæt derpå. Båndet, der blev udgivet af københavnske Posh Isolation, bar præg af et nyligt stiftet bekendtskab med Casio keyboards og trommemaskiner, og afsøgte en mere poppet og melodipræget tilgang til Jeppe Grønbæk Andersens musikalske virke og praksis modsat de tidlige år, hvor han spillede i flere Aarhusianske punk og hardcorebands (Urban Achievers, Happy Hookers For Jesus, Pleasure, Tilebreaker).

Tears har sidenhen af flere omgange udviklet sig til et regulært band med flere roste udgivelser og koncerter i bagagen. I dag er det den ærlige, kraftfulde og fængende klaver- og guitarbaserede rockmusik, der karakteriserer lyden af Tears. 

Tears består af Jeppe Grønbæk Andersen (vokal og guitar), Patrick Kociszewski (guitar), Anders Ahle (klaver), Julius Lykke (bas) og Lasse Kolding (trommer). 

Support: KROGEN

Det sprit nye projekt KROGEN er affødt af sangskriver og musiker Lasse Krogs brændende kærlighed til Out-law Country, Heartland rock og Blues såvel som de kærkomne melankolske folkesange.

I foråret 2021 udgav KROGEN sin først singlen 'Et Uendeligt Savn' efterfulgt af 'Jimmi Med Ild I'. 'Et Uendeligt Savn' er præget af en svævende melankolsk folk vibe modsat 'Jimmi Med Ild I', der afspejler læderveste og fuld spark på discorocken: En kærlighedserklæring til outlaw countryen.

Krogen går all in på rock energi og en festlig stemning hele året. Bandet, som består af nedenstående, vil spille sange fra den kommende Ep, som er igang med at blive indspillet i Cable Hell Studio. Ep’en forventes at blive udgivet i sommeren 2021. Inspirationerne for den kommende Ep lægger sig bl.a. op af de amerikanske genre Heartland Rock og Outlaw-Country repræsenteret af navne som Waylon Jennings og Kris Kristofferson.

Bas - EMIL HILTMAR
Trommer - KRISTIAN VISSING
Lead guitar - THORBJØRN LOVMAND
Rytme guitar - TOBIAS SØRENSEN Leadvokal/Guitar - LASSE KROG

Koncerten er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Der vil være krav om at fremvise coronapas eller negativ coronatestresultat ved entréen. Læs retningslinjerne før dit besøg på Radar.

Back