MINDRE_oweb-bw7.jpg

Frederik Bülow Kvintet

Det er med den allerstørste glæde at Erlings Jazz- og Ølbar og Radar præsenterer “Frederik Bülow Kvintet” på Radar 22. maj som en del af en residency 22.- 23. maj 2021.

Den altid udforskende, udfordrende og utrættelige trommeslager Frederik Bülow har komponeret ny musik der præsenteres over to dage på to hhv. Radar og Erlings Jazz- og Ølbar. Konstellationen befinder sig i spændingsfeltet mellem moderne kompositionsmusik og eksperimenterende jazz og ved at inddrage instrumentering bedst kendt fra den klassiske musik vidner om Frederik Bülows evige eventyrlyst og konstante søgen efter nye udtryksformer.

Musikken Frederik har skrevet til denne nye kvintet består af et minimalistisk harmonisk og melodisk materiale, der udvikler sig langsomt og repetitivt, kontrasteret af makisimalistiske, komplekse og altid varierede rytmiske strukturer..

Konstellationen er:
Adrian Christensen - kontrabas
Artur Tuznik - piano
Joasia Cieslak - Cello
Kern Westerberg - Violin
Frederik Bülow - Trommer & komponist

Frederik vandt I 2014 en DMA for “Årets Nye Danske Jaznavn” med sit band Bangin’ Bülows Nice Jazz Quartet. Med selv samme band har han udgivet tre albums, hvor 3. plade er indspillet i New York med den verdensberømte jazz guitarist Gilad Hekselman som producer.

I 2015 startede han bandet Abekejser og de har siden hen turneret land og rige rundt og fik i 2019 tildelt “Jazz Nyt Prisen” De udgav deres debutalbum i efteråret 2019.

I 2017 startede han JAF Trio med to finske musikere, Adele Sauros og Joonas Tuuri og samme år fik de tildelt prisen “The Rising Stars” ved den finske festival WeJazz. De udgav deres debutalbum i aug 2020 og var derefter på release tour i Finland. Frederik Bülow Kvintet, består af tre jazz musikere og to klassiske musikere. 4 af musikerne har spillet sammen i bandet Misceo.

Koncerten er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Der vil være krav om at fremvise coronapas eller negativ coronatestresultat ved entréen. Læs retningslinjerne før dit besøg på Radar.

Back

På Radar følger vi myndighedernes anbefalinger og krav til sikker afholdelse af arrangementer under Covid-19 pandemien. Derfor vil du som gæst opleve at flere ting er anderledes, når du besøger Radar.

Du kan læse de opdaterede retningslinjer her >>

Forsalg via www.yourticket.dk. Unummererede pladser.

Billetpris er inkl. billetgebyr på 10. kr.