Maraton_web.png

Maraton

Kom med på en meditativ rejse gennem ukendte landskaber fra den vilde regnskov til de islandske fjelde, når vi fejrer udgivelsen af bandet Maratons debut-album, som udkommer på Barefoot Records d. 4. maj!

Det 40 minutter lange filmiske soundtrack har allerede for de fire musikere været en lang og spændende rejse. Musikken er skabt ved improviserede maraton-koncerter, hvor de har været udfordrede på udholdenhed; fra at spille i 9 timer i træk, til at spille 4 koncerter af én times varighed på én dag.

Musikerne har vidt forskellige baggrunde fra pop-musik og hip hop til free-jazz, men forenes i en kærlighed for intense musikalske øjeblikke og en stadig søgen og nysgerrighed efter at udfordre sig selv og hinanden. De ville gerne opleve hvordan denne slags fysiske og mentale udfordring ville påvirke deres kreativitet og musik. Ville de være tættere på at transcendere? Ville de opleve en stærkere forbindelse imellem dem som mennesker og musikere? Eller ville de opdage nye og ukendte ting i dem selv og i deres musikalske praksis?

En enorm mængde materiale er blevet lyttet til, udvalgt, redigeret og produceret, med dogmet ikke at dubbe. Denne aften vil bandet dele deres eksperimenterende rum og opdagelser med jer, og skabe musik i nuet baseret på mod og nysgerrighed.

Maria Dybbroe – reeds, vocal, perc
Christian Møller Haase – synths, vocal
Lasse Sonne – synth, piano, vocal, drums
Jonathan Jull Ludvigsen – drums, vocal, perc, samples

SUPPORT: KASPER STAUB
Som opvarmning har Maraton inviteret Lowly-pianist og sangskriver Kasper Staub, der til lejligheden har reworked musikken på albummet til nye sange og værker.

Koncerten er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Læs retningslinjerne før dit besøg på Radar.

Back