bweb_moonbee-the_astronauts_tryk.jpg

MoonBee & The Astronauts x Who Killed Bambi

Installationskoncert “Come Move In Another Dimension"

Som en del af sit kunstneriske univers udgiver MoonBee sin første dobbeltsidede EP 'Come Move In Another Dimension Part 1 & 2 'som en installationskoncert. Den to-sidede EP (der på Part 1 har 6 sange indspillet med bandet The Astronauts og på Part 2 de samme 6 sange omarrangeret for strygere og indspillet af stryger-bandet Who Killed Bambi) er omdrejningspunkt for installationskoncerten af samme navn. 

Til koncerten Come Move In Another Dimension vil de to sider smelte sammen og blive til et multisensorisk værk der taler både til øjne og ører, i en koncert der skal tage publikum med på en tur ud i rummet, ombord på MoonBee og hendes Astronauters rumskib i sammenspil med stryger-gruppen Who Killed Bambi. Hele rejsen er akkompagneret af rum-visuals lavet af Mariliis fra Vertigo, rumskibs scenografi designet af Marianne Glenhammer og kostumer designet af MoonBee.

Medvirkende:

MoonBee + The Astronauts
Gry Colding
Andrea Klausen
Tobias Kaastrup
Peter Juul Møller
Frej Vammen Lesner
Mathias Jæger 

Who Killed Bambi
Mette Dahl Kristensen
Silke Kirstine Ekman Kidholm
Sophia Larsdotter
Benedikte Borum Poulsen 

Scenografi og Visuals
Mariliis Kundla
Marianne Glenhammer
Bjarke Ebbesen 

Koncerten er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Læs retningslinjerne før dit besøg på Radar.

Back