bbybites.jpg

Bbybites

Bbybites fik utrolig opbakning i 2020, hvor hun skilte sig ud for mængden ved hendes energiske liveshows og modige æstetik. I 2021 beviser hun klart og tydeligt, hvorfor man netop skal holde øje med hende. Året startede med single P3s Uundgåelige og Voice Choice singlen ’Bby’, som handler om altid at være i identitetskrise, men at kernen af hvem man er, altid er den samme.

Nu har Bbybites fulgt op på succesen med den energiske og inderlige sang ’Take Me Hard’, som er en kommentar til den danske dating kultur samt et opråb og forsøg på at kalde romantikken og passionen frem igen. Sangen er blevet taget godt i mod, og for anden gang i træk blev hun udvalgt som Voice Choice og sat i rotation på P3. Senest har Bbybites spillet udsolgt Hotel Cecil og besøger bl.a. Tivoli i København og SPOT Festival i Aarhus til sommer. Udover at skulle spille en masse livekoncerter, så har den unge sanger – og sangskriver brugt meget tid på at skrive nye sange, som fans kan glæde sig til at høre live i efteråret.

Support: Josie Amadonna

’Hører hele tiden folk går rundt og sammenligner / men jeg er hverken Tessa, Jada, Clara eller Medina’ rapper Josie Amadonna, der gerne vil være (og er) helt sin egen, på den nye single ’Donkey Kong’.

 

Den unge rapper og sangerinde Josie Amadonna trækker dig med ned i sit udtryksfulde univers med hendes forførende stemme og kække rim. Hun har netop udgivet singlen ’Donkey Kong’, som er at finde på P3s rotationsliste samt er med på deres Bobler liste. Soundvenue havde senest premiere på musikvideoen til den energifyldte sang.

 

Josies sange kredser særlig om hovedelementerne som fest, farver, lange sommernætter og gode vibes. Inspirationerne kommer bl.a. fra Childish Gambino, Kidd og Doja Cat, som alle spiller ind i hendes univers. Teksterne er fyldt med selvironi, humor og flabede rim. Dette kombineret med hiphop og RnB produktioner skaber Josie Amadonna en eksplosion af positiv energi. Hendes vokal er det ene øjeblik syngene og laidback, mens det næste øjeblik, sprængfyldt med spydige raplinjer. Josie Amadonna var finalist i DR Karrierekanonen 2021.

Back